KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 selam internetten müzik dinlerken ses titriyor cızırdıyor ama pc'den dinlediğimde böyle bir sorun yok sanırım ses sitemi sağlam. soru neyden kaynaklanıyor olabilir? internetten mi? 6gb sınırsız var ama malum TTNET:/ varmı bi yöntem bu durumu çözecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Hangi siteden, hangi tarayici ile, hangi OS'da, kac bit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 GERGE said: Hangi siteden, hangi tarayici ile, hangi OS'da, kac bit? youtube ama groovesharta da var, chrome, winxp, 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 chrome://plugins/ Buraya gir, Pepper Flash'i kapa. Iki Flash plugin'i olmali, birinciyi kapatacaksin. Sadece bir tane varsa Adobe'dan flash cekip yukle bir. Bir de bir ustteki mesaji alintilama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 benim böyle bir sorunum olmuştu ve anakart'tan kaynaklandığını fark ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 pepper flash bulamadım. ama anlattığın yöntemle kullanmadığım pluginleri kapadım. üstteki mesaj piramit değil sadece alıntı. teşekkür ederim. @cabiria ne gibi bir sorundu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 https://real.custhelp.com/euf/assets/images/kb/chrome_plugins.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 cızırtı yapıyordu web sitelerinde daha fazla yapıyordu ve bas gibi şeyler olunca her zaman yapıyordu. ipodu takıyordum bir sorun yoktu anakart değiştirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velican06 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kardeş ben sorunu buldum chrome://plugins/ buraya gir Adobe Flash Player (2 files) - Sürüm: 11,5,502,110 Shockwave Flash 11.5 r502 bu varsa sende bunu devre dışı bırak Windows Media Player - Sürüm: 3.0.2.628 (Devre dışı) Npdsplay dll buda varsa bunuda devre dışı bırak Adobe Reader - Sürüm: 10.1.4.38 (Devre dışı) Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.4 bunları devre dışı bırak oluyor bendede vardı ben böle yaptım düzeldi :D işlh olurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar