Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Üzdün abi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 mobilyayi saglam olsun, dayanikli olsun diye mobilyacilarda gezip taramayin o kadar hata edersiniz. Tamam ikea saglam degil dandik falan ama hem dizaynlari guncel begenilere hitap ediyor hemde ucuz. O cok kral mobilya, hic bozulmaz dediginiz esyalardan sikilacaksiniz, saglam ve cok para verdiginiz icinde atamayacaksiniz.modasi gececek vs. En mantiklisi ikea.ucuz oldugu icin surekli yenileyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ben ikeaciyim ama "ucuz" konusuna katilamiyorum su an. Ayrica kaliteli ürünleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 gayet ucuz.kalitesini tum dunya biliyor hehe.ben de ikeaciym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Fistan said: mobilyayi saglam olsun, dayanikli olsun diye mobilyacilarda gezip taramayin o kadar hata edersiniz. Tamam ikea saglam degil dandik falan ama hem dizaynlari guncel begenilere hitap ediyor hemde ucuz. O cok kral mobilya, hic bozulmaz dediginiz esyalardan sikilacaksiniz, saglam ve cok para verdiginiz icinde atamayacaksiniz.modasi gececek vs. En mantiklisi ikea.ucuz oldugu icin surekli yenileyebilirsiniz. mobilya dediğin zırt pırt değişmez ki, hani 15 senede bir değişir vs. yada yeni taşındığın eve sığdıramazsın, uymaz vs modası geçere katılmıyorum keza bugün, mesela, french-country, vintage, retro tasarımlar güncelliklerini devam ettiriyorlar daha ara akımlar da var. modası geçme olayı olsaydı bugün vitra'nın 1960 tasarımları alıcı bulamazdı bu işe daha çok "satın alım gücü" açısından bakmak lazım. elinde az para varsa modüler mobilya alırsın, kaplamadır bunlar o yüzden tasarım açısından çok büyük fark yakalayamazsın işte bunlar gelip geçici olanlar olur, öğrenci evi mobilyasıdır, genç odasıdır, çocuk odasıdır. eline daha çok para geçince masif, çelik konstrüksiyon tasarımlara doğru gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben çalışam odası, salon koltuğu ve tv ünitesini ikeadan aldım, koltuğu değiştirmem de elime para geçerse tv ünitesini direk değiştiririm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 mobilya 3 5 yilda bir degismeli.ikeanin da modulerligi mobilyanin ozelligidir, tarzi ya da tipi degil.retro french couture falan degsmiyor, modasi gecmiyor diyerek anca kendini kandirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ikeada da var masif cok. 15 yil ne ya, bir bakmissin ev emekli ogretmen evi olmus sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 evet abi örnek yanlış.. atıyorum "victorian dönemi mobilyalar döneminin modası ki 19. yüzyıl sonları.. ondan sonra tekrar bir moda oldu ama geçti" gibi.. ara ara geri dönüş yapıyoruz ama kalıcı bir moda akımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://richkidsofinstagram.tumblr.com/ bu konuya bu yakışır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi ikea ya 5 bin dolar gommusumdur heralde su ana kadar. mallari "kaliteli" sinifinda degil. fiyat/performans olarak bakmiyorum, performans olarak bakiyorum.o anlamda kaliteli mal denmez aslinda. ama fiyat/performans olarak baktiginda cok iyi. bayagi iyi. yani kaliteli mal alicam dersen, ben sik ve kaliteli bi ev yapicam dersen ikea cok mantikli deil. tr de muhtemelen cogu esyayi tekrar ikea dan alicam, cunku artik baydim esyaya para dokmeye. yani ikea benim halen tercihim belli kriterlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 vitranin sektorunde ve onun çapinda trde kac tane firma var bi bak, ondan sonra anlarsin 1960 vitra tasarimini niye aliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 mokoko said: http://richkidsofinstagram.tumblr.com/ bu konuya bu yakışır bence : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben de isterim şık ve kaliteli olsun.o 37bin liralik yemek masalarindan, torunlarima kalsin da, olmuyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi senin derdin farklı, tasarım masarım değil nekkaa para okkaa köfte senin derdin elinde para olsa masife geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 benim olayim masif zaten marangozlugumda expert.ahsabin kralindan anlarim, cokta severim ama mantikli olani soyluyorum bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ben buradan yine kuzenime teşekkür edeyim. Süper bir sehpa (masif), yemek masası, tv ünitesi bir sürü ikea dolap fln bıraktı sağolsun. Yoksa bizim ev nasıl olurdu hiç bir fikrim yok :) Ayrıca masif güzel tabiki ama nekka ekmek okka köfte işte. Misal ikeada beğendiğim bir vitrin var (salonda duran icine yemek takımı vb konan ünite işte) ama hala para ayırıp alamadım. Böyle olunca ikea bile pahalı olabiliyor göreceli olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 babam orman isletmesinde 30yil calisti.mustakil lojmanlarda agaclarla, tomruklarla, marangoz aletleriyle, sedir, meşe, ceviz kereste, profillerle, elimde zimpara , törpü, vernikle gecerdi gunlerimiz.oyuncaklarim bunlardı.bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bana mı? Ben sana birşey demedim ki abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yok sana degil, wot olmasin diye parca parca yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Wot olunca okumuyorlar dimi? O zaman ben de böleyim yazilarimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bu alıverişlerin hepsini kredi kartı taksit yöntemiyle mi yapıyorsunuz TR de ? Baya meblalar harcanmış anlatılana göre genel olarak. Herkes nakit ödeyebiliyorsa AKP ekonomiyi gerçekten düzeltmiş diyecem ben TR de yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kredi karti ile alisveris yapmam varsa yoksa nakit para cash. o ne lan oyle fakir gibi 12aya bolmek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 pis pis paraları cebine sokuyon elliyon falan ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Fistan said: ben de isterim şık ve kaliteli olsun.o 37bin liralik yemek masalarindan, torunlarima kalsin da, olmuyor iste. aslinda sen diyene kadar ben oyle bakmiyodum. yani dogru diyon, 15 sene modasi gecmis esyalarla oturmak var para dokup, bi de 3-5 senede bir yenilemek var yeni esyalarla. ikea o durumda daha da mantikli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar