BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bedava mal.. bende modaya doğru bir hareketlenme oldu.. ama hanımdan çekiniyorum keza evi çer çöple doldurmakla itham edilebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 erdalz said: vaybe bunun için böbrekten olacak adam yazık aynen mori naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bi tane daha var böbrek canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 adamcağız bedavaya ekran veriyor, onu bile trollüyorsunuz. utanıyorum sizlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bunun aynısı bende vardı. LCD'yim diye geçinen kaç markanın monitörünü döver şu an bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İstanbulda olsam üşenmez gelir alırdım bi işe yarar oda akvaryum felan yapılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kargolar mısın diyince cevap yazmadı. gerçekten böbrekçi çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Arkadaşlar gösterdiğiniz yoğun ilgi nedeniyle elimdeki monitörlerin hepsi tükenmiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. Kargo olacak cinsten değil arkadaşlar. Alsalar da dünyanın parasını isterler herhalde. Ben çözümü eskicilerde arıyacağım. En azından kilo başına para veriyolarsa bi çorba parası çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi adam hayrına gelin alın demiş bedavaya evinden. kargo margo nie uğraş çıkartıosunuz adama eline verip kolunu kaptırma budur. seviyorum sizi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ya iyi de adam öyle bişeyi hayrına veriyo ki "bende üç varil var, doldurursunuz içine bişeyler hadi beleşe veriyorum" gibi resmen. Kim uğraşır bu saatte CRT ekranla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ankaradayım olm napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Açma tuşunun ışığını yediğim, ne güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Peki o zaman son birşey sormak istiyorum. Belediyeden numaralı eskiciler var bildiğim kadarıyla. Bunlara bir şekilde ulaşıp "gel al gardaş" diyebiliyor muyuz? Bir başka deyişle "burdan geçerken bi uğrayıver usta" deme şansımız var mı. Nasıl ulaşırız bu amcalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar