xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Laptop aldik, Windows 8 ile geldi. Kuzenim Autocad kullanacagi icin ve Autocad 2013(!) surumu cikmasina ragmen Windows 8'i daha tam desteklemiyormus, ne 2013 ama. Sorun cikiyormus. Windows 7 kurayim diyordum, harddisk UEFI modda formatlanmis, bios'tan UEFI moddu aktif yapinca usb ve dvd-rom boot device'lari gelmiyor. Butun harddiski formatlayacam, mis gibi lisansli Windows 8 gidecek kurtarma partitionu ile ve Windows 7 kuracam. Laptop'un altinda cdkey filan da yok. Fikri olan varsa cok sevinirim, ama umutlu degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 İnternette çoğu kişi farklı win7 sürümüne sahip CD'ler le boot edebildiğini söylüyor. Örn: sp1 olan win7 boot olmamış sp1'siz msdn'den indirilmiş eski bir win7 boot oldu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tam neyi sorduğunu anlamadım ondan ikisinede cevap vermeye çalışıcağım Windows 8 gidecek evet ama herhangi netten indirdiğin win8 ile laptoptaki keyi kullanarak kurulum yapabilirsin tekrar. Harddisk e nası format atçam diyor isen Win8 yada win7 CD direkt boot seçeneği görür ve yükmeye yapabilirsin formatıda yüklerken atabilirsin. Ya cdromum yok diyor isen USB ye bootable win7 yazabilirsin onuda microsoftun sitesinden programla yapabilirsin. biostan tek seçim yapacağın şey boot sıralaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 xetraynex said: Laptop'un altinda cdkey filan da yok. Speccy sanki çare olur buna. OS kısmında yazıyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sypro said: xetraynex said: Laptop'un altinda cdkey filan da yok. Speccy sanki çare olur buna. OS kısmında yazıyor key. Formatladim windows 8'i simdi de yuklenmiyo geri recovery partition yok diyor cunku 6 tane vardi windows'a ait 3 tanesini birlestirmistim nasi llsa windows 7 yukleyecem diye, boyle sacma bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 cantug said: tam neyi sorduğunu anlamadım ondan ikisinede cevap vermeye çalışıcağım Windows 8 gidecek evet ama herhangi netten indirdiğin win8 ile laptoptaki keyi kullanarak kurulum yapabilirsin tekrar. Harddisk e nası format atçam diyor isen Win8 yada win7 CD direkt boot seçeneği görür ve yükmeye yapabilirsin formatıda yüklerken atabilirsin. Ya cdromum yok diyor isen USB ye bootable win7 yazabilirsin onuda microsoftun sitesinden programla yapabilirsin. biostan tek seçim yapacağın şey boot sıralaması Cd keyi yok elimde iso fazlasiyla var Ayrica boot devicelari gormuyor boot edemiyor degil sen standart formati yazmissin bu Uefi partitionuna format karistiriyo isleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Oce4n said: İnternette çoğu kişi farklı win7 sürümüne sahip CD'ler le boot edebildiğini söylüyor. Örn: sp1 olan win7 boot olmamış sp1'siz msdn'den indirilmiş eski bir win7 boot oldu diyor. Bana mantik disi geldi biraz ama denemekte fayda var microsoft bu belli olmaz ne yapcagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Windows 8 kuramiyodum, gittim elimdeki iso'dan kurdum onun uzerine factory reset attim, canavar gibi calisti. sonra: windows 8 > computer > usb disk > setup.exe done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar