Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yıllardır kullanmadığım gtarımı ve anfimi dolaptan çıkartım bi kullanayım dedim ampteq bg 15 anfim şimdi zırt dedi gitti.. elektirik almıyor artık herhalde yaktık bi yerlerini. bu tamir edilirmi yeni mi alsam yoksa daha mı iyi... birde izmirde tamir yerleri neresidir nereye götürmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 amfi : Fransızca amphi Sıraları arkaya doğru basamaklı olarak yükselen büyük derslik ben de emin olamayıp tdk'ya baktım asdas yenisi iyidir bence abi. ses kalitesini çok etkiliyor dandik amfiyle iyi amfi farkı, zate bozulmuş yol ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Zaten bir hevesle çıkarmışsın çalmaya devam edersene alırsın yenisini git tamir ettir. Bir tane alıp onuda dolaba atma çöp ev gibi oluyor en sonunda atamıyorsunda eskisini bir şeyi lazım olur diye. Şu yukardakini dinleme sen, albümün çıkmıyor yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 kötü amfi heves öldürür abi albümün çıkacağı varsa da çıkmaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 amfi dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://imgur.com/1yhlA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar