Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 spongebob yeni bir çizgifilm, rocko baya eski. ama rocko'nun da baya kaliteli bölümleri vardır. bugünkü bölümleri daha çok rocko'ya odaklı olduğundan pek gülmemiş olabilirsin ama heffer'ın başrolde olduğu bölümleri çok daha fazla beğeneceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ah ulan be eve gelirdim direk televzyon başına nickelodeon açılırdı. sırası böyleydi sanırım: AAAAAAaaah gerçek canavarlar rocko'nun modern yaşamı Gizli tapınağın efsaneleri Başka bir salak yarışma programı(şu mega süper sarp kayalıkların oldğu) Clarrissa Pete&Pete sonra yayın biterdi biterdi bende her gün üzülürdüm[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cnbc-e nick[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bi dakka ya CNBCe'nin sayfasında rocko için bi kanguru yazmışlar ama rocko bi kanguru değil bi wallaby dir.kendisine kanguru denilesine çok kızar. :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sponge bob u bilmeden etmeden yorum yapmayalım lütfen:p hastasıyım :p [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 09 Kasım 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 o spongebob degıl bu 1 2.si rocko daha guzel spongebob'dan.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 happy tree friends[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 happy tree friends te rulzdur da, rockoyla aynı kefeye koymamak lazım bence. sonuçta biri flashla yapılan bir hede, diğeri rocko:) şaka maka hatırladığım iyi oldu bayadır uğramamıştım :)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: BlaCk_DmC, 09 Kasım 2004 14:08 tarihinde demiş ki: o spongebob degıl bu 1 Ben o sponge bob diye iddia etmedim ki , sponge bob dizisinin içinde rol alan bir karakter adıda "patrick" sölediklerimde anlaşılmayacak bişey görmüyorum üstelik ,durduk yere ukalalık yapmışşın.Neyse..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 09 Kasım 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet ukalalık skilli kasıyorum. hey allam...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Peki :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ooo bende bayılırım... saatleri nedir rocko'nun?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 56) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 her perşembe 18:30. rocko, simpsons, scrubs. süper olucak bugün.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 rocko simpsons scrubstan sonra kurtlar vadisi biraz garip kacacak lol[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim öyle bi derdim yok neyseki :p[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Disappear, 11 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: rocko simpsons scrubstan sonra kurtlar vadisi biraz garip kacacak lol ehueh cok hos bi sentez yapmıssın :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya bide clarissa vardı benim gibi nicko gençliği bilir gerçi pek sevmezdim ama bigün clarissa gidip bi büstiyer almıştı sonra o camdan gelen çocuk ta oo buneki hergün mtv de görüoz biz bunları diyince kopmuştum pete&petein bana en dokunan bölümlerinden biride otobüs şöförü olduğu zaman(hatta bi kız arkadaşı avr oda bozuk paralı makinelerde çalışıyo böle herhaltın makinesi falan var :) ) işte o bölümde pete sevdiği kızı otobüsle gezdiriyo en sonudna göl kıyısına götürüo orda şöför(asıl) gelio işte tam olaya el koyucakken koymuo ama pete öpüşemiyodu galiba hatırlayan vardır belkide seyredeli çok olmadı ya kaç 5 sene felan olmuştur herhalde tahminen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dedigin bolumu hatirlarim yanlis hatirlamiyorsam buyuk pete yapiyordu bu isi clarissayida az buz bilirdim ama rocko neden 1 bolum yayinlandi genellikle nick kusaginda orjinalindede boyledir 2 bolum halinda yayinlanir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Niko dedınmı Pete&pete'dır baska dizi tanımam uzerine, ama Rocko's Modern life'ın gelmesine cok sevındım acıkcası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Soylemeden edemedim Pete&pete'in bana en cok dokunan bolumu bir bandolu bolumdu digeri ise kucuk pete'ın okulde manyak bi saka yaptıgı bolumuydu. Ulan ne kadae etkiliyomuso dizi insanı ya cogu zaman ızledıkden sorna ıcım burkulurdu, hayat nme kadar boş moduna falan girerdem heyt be acaba nerden bulunur bu dizi DVD si varmıdır?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi bugünmüydüü kaçırdıııım!!! :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ıyıkı Mesaj atmıssın Ardeth yoksa ardı ardına 3 mesaj olucaktı, okumadan bıle mesajını sevınıp yanıtlaya bastıkdan sonra. KUCUK PETE'IN ROCK GRUBU KURDUGU BOLUM!!!! Inanılmazdı ya keşke verseler veya dvdsi falan cıksa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya 6 30 da actım cnbc e yi. 6 7 dk sürdü bitti. erken mi başladı dün[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar