Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Ra_d, 05 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki: abi eskiden nickelodeon 'daki seslendirmesi bu güne kadar yapılmış en kaliteli seslendirmedir. ama yenisi(cnbce) nasıl olmuş bilmiyorum. kötü yapmışlar[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 olley be! spongebob rocko'nun varisi diyodum şimdi ikisi birden yayınlanacak, yaşasın! bu arada seslendirmeler eski nickelodeon seslendirmelerinin aynısı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Kasım 2004 12:39 tarihinde demiş ki: Heffer'ın seslendirme fena degilde, Rocko'nun ki ı-ıh olmamış. Uymuyo bi kere. Keske orj. alt yazılı verselerdi ya. :/değilmiş aynısı.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 olsun yav, efsane geri döndü ya, o yeter. nickelodeon'un ilk zamanlarında amma hastasıydım bu çizgifilmin. haftasonları sabahın köründe yayınlanabilir bu arada benden söylemesi. spongebob falan da haftaiçi sadece 1 kere yayınlanıyor fakat haftasonu 2 günde de yayınlanıyor. saat 8:00-13:00 arası cnbc-e'den ayrılmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 şimdi hatırladım da bi bölümde televizyon heffer'ın beynini alıyodu. sonra bunlar olayın köküne gidiyolardı. adamın biri vardı, arkasında tepeleme beyin eheh. heffer'ınkini bulmuşlardı ince uzun.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 önümüzdeki perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum. şimdi sıra ren and stimpy'nin gelmesinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aha Oda Gelirse Süper olur ..Bide Arnold Gelsin oda süperdi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 05 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Durun be sırada Pete&Pete var :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 04 Kasım 2004 18:41 tarihinde demiş ki: Heffer'ında ayrıca hastasıyım. :) ehehe:) ulan o kadar diledik, gelsin gelsin diye, gele gele öyle bi saatte geldi ki ben rocko başlarkene dersanede deneme sınavında oluyorum:( kasıp tv kartı almaya karar verdim kaydetçem bölümleri çare yok... edit: veya bi dakka ya tekrar yayını yokmu bunun? onu izleyim:D [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 05 Kasım 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Kasım 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Durun be sırada Pete&Pete var :) Keşke bu Oynasa ya :( .. Amma izlerdim Havuç kafalı Pete ve Diğer Kardeşi Pete süperdi ya .. Bi bölümünü hatırlarım (ve daha çoğunu :) )Kardeşi Pete işte Hasta numarası yapıyodu Böle Konservenin KapağınI Falan Değiştiriordu ve Annesine yalan söylüyordu Gitmiyordu Okula..Karşıtarafın Garajını falan açıyordu Süperdi ya :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Benim favorim "Nobody Knows" ve Pete ile o adını hatırlamadığım kızın çıkma denemeleri olan bölümler =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oo rocko ya nickelodeon gençlerinin favori çizgifilmidir eheh.özellikle rockonun kuru temizlemeciye gittiği bölümün hastasıydım yaa...pete&petede süperdi.bi bölümde hoover barajına arabayla gidiyolardı arkada çacuklar otoyol katliamı tombalası oynuyorlar ehe süperdi ya :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hahahaha anne: bu yaptığınız iğrenç baba: hayır asla. biz onları ezerek onları onurlandırıyoruz. * çtönk * pete: bu tilki miydi? pete: evet sanırım.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 pazar günü 10:30'daymış ama cumartesi yok gözüküyor teletextte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Pete&Pete'in en guzel ve en sevdıgım bolumlerınden biri "Mr. Tasty"'dir. Hatırlayan varsa bilir ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Gabe_Logan, 05 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: pazar günü 10:30'daymış ama cumartesi yok gözüküyor teletextte.. bu durumda 2 haftada bir izleyebileceğim anlamına geliyor:( yok yok tv kartı alıcam ben. dersanede öğlenci oldukça izlemek istemiyorum.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 heffer o inek işte:) said: Troil, 06 Kasım 2004 11:26 tarihinde demiş ki: nickteyken çok izlerdim onu ya mükemmel bide inek vardı uahdusad sosis fabrikasında çalışmaya başladığı bi bölüm vardı yarmıştı kendileri beni [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 06 Kasım 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Pete&Pete'in en guzel ve en sevdıgım bolumlerınden biri "Mr. Tasty"'dir. Hatırlayan varsa bilir ;) Of of of =) Şu dondurmacı di mi, hani yüzünü görmeye çalıştıkları =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Dogru tahmin :) Evet o. En sevdıgım bolumuydu ya. Dizi superdi direk zaten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nickoledeon aaah ah azmi izledik rockoyu be hayatimda simpsonsdan sonraki en cok sevidigim cizgi filmdir[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abii hadiii perşembe gelsin =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 pazar gününü süper yapmışlar saat 10:30'da rocko 11:00'de süngerbob var. combo yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hüleean 10.30'da rockoyu nasıl kaçırdım ben böhü:( yok yok tv kartı almam lazım benim olmuycak böyle.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bi de hey arnold var di oda gelse oehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 "hey arnold"'u ben cumartesi günü gördüm, hatta 2 tane kunduzun olduğu bir çizgifilm daha vardı. eski nickelodeon çizgifilmlerinin hepsi veriliyor yani. ama seslendirmeler malesef eski seslendirmeler değil. rocko'nun sesine alışamadım hala :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar