Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Öncelikle belirteyim pratiğim neredeyse hiç yok, soracağım şey çok acemice bir hata olabilir dalga geçmeyin :D ahah Bir yerden ödev gibi birşey geldi, adventure works ile alakalı bir kaç query yazmam gerek. Sql server 2008 R2'yi kurdum, adventure works mdf'yi indirdim. Adventure works'ü oraya attach etmem gerek ama Sql server management sdtudio'yu çalıştırdığımda haliyle benden bir connection istiyor ve ben bu safhada lan lan napacaz lan demeye başladım :) . falan koydum localhost olsun diye de yemedi :D Yardım pls. edit: Bir şekilde bilgisayarda bir server yaratmam gerek sanırım ama onu nasıl yapacağımı bilemedim :S edit2: SQLEXPRESS ile de olmadı bu arada. Ben sql express default geliyor sanıyordum sql server ile ondan patlıyormuşum :D sql express indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 (local), ., localhost ile girebilmen lazım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 servislere baktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yalnız sql express bildiğim kadarıyla tamamen ayrı çalışıyo normal sql server'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 msdna dan indridim sql server express'i ama uyumluluk sorunu diyor kıllık çıkarıyor yüklemiyor falan. dediğim olayı yapmanın başka bir yolu var mıdır? (local) de olmadı bu arada. Yorumlarınıza acemi olduğumu hatırlayarak yazın, arada çok basit de olsa yapmıyor olduğum şeyler olabilir :D edit: allahımı seven üzerime sql express indirme linki ya da tutorialı atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 herhangi bir edu adresli mailin varsa hemen dreamspark a üye olup indirebiliyordun orjinalce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oradan indirdiğim o uyumluluk sorununu verdi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar