Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söyle 5x gmle başlayabileceğim server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.gamers.gen.tr buradan forumlara gir oradanda south u seç orası pvp serveri level sistemi her bi haltı war ama connectörünü çalıştırmak beyin istiyor akıllıysan yaparsın :P[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
said:
berkinyum, 10 Kasım 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
ph açık bi server bul derim 5 dakkada 5 x sin :D

al işte sıkıyorsa git nebulada aç bi app char kas bakalım lam hepmi ph erkeği olmak zorundasınız ?[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
bu nedır ya pf...
hakketten pf..
hepınıze pf..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 10 Kasım 2004 16:00 tarihinde demiş ki:
sıkıyorsa git nebulada char aç kas diyen sen değilmidin app stand-up çı

bak güzel kardeşim hakaret etme mağdem ezildin sus ph ın açık olduğu serverler kolaydır ph ın amacı nedir ? Sadece playerin daha hızlı skill kasmasıdır aslında uo böyle olmamalı sürekli skill kasmamalısın ve kasmanında bi sonu olmamalı yani eğer 50,0 la başlıyorsan sen bunu 1 günde deil 10 günde gmlemelisinki anlamalısın gerçeği annatabildimmi aldımı beyinciğin?[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
ne dedin de ezdin cem yılmaz taklitçisi ph iyi veya kötü ben buna laf ettimmi sen direk atlamışsın sıkıysa nebulada kasın diye nebula artık paralı eğer çok istiyosan kasmasını adama bi account açıverirsin adam kasar sıkar mı sıkmaz mı o zaman görürsün mistır margarin[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 10 Kasım 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
Kerhuzad, 10 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
adama bi nebula maili alıverde kassın.

baban fabrikatörse sen al öyle kassın

evet fabrikatör olmıyan nebula mail alamıyor.nebula mailin aylığı 10 milyar çünkü.oynadığınız bildiğiniz kaliteli bir server'a aylık 3 milyon vermek insanlara zor geliyor..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
ya birak vermesinler boylece seviyeli player kitlesi olusuyor

kimse bosu bosuna bir yere para vermeyecegine gore herkez ozen gosterecek degil mi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 10 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
said:
Mr_Magget, 10 Kasım 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
Kerhuzad, 10 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
adama bi nebula maili alıverde kassın.

baban fabrikatörse sen al öyle kassın

evet fabrikatör olmıyan nebula mail alamıyor.nebula mailin aylığı 10 milyar çünkü.oynadığınız bildiğiniz kaliteli bir server'a aylık 3 milyon vermek insanlara zor geliyor..

Haklısın Luci. paralı mail konusunda çok yanlı$ dü$ünenler var.Aylık 6 ay için 30 milyon vermek koyuyor adamlara.Günde 200Tl. koysalar bi kenara 6 ayda 36m. yapar. Sakız parası valla[signature][hline]Kral yokken soytarılar coşar,güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yanlız uçar...
Mesaj tarihi:
oha 3m vermiolarmı..ayıp be..
demekkı nbl o kadar ıı deılmıs?
(hıc oynamadım bılmıyorum yemın etmıstım cunku oynamıcam dıe [snn olmez vatan bolunmez :P])[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
  • Yeni Oluştur...