Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 arkadaşlar uopatch.exe uoyu patchlemiyor. bildiğiniz indirebileceğim bir patch programı warmı?
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bunun birçok nedeni vardır : UO yanlış kurulmuş ise , Dosyalar eksik ise (hö ?!? ) , Uzun zamandır format atmadın ise ( :) ) , Ultima CD'sinde sorun var ise , vb bir çok neden. Patch'i kurabileceğin bir adres bilemiyorum ve olduğunu da sanmıyorum ancak olabilir de. UO'yu sil olmadı bilgisayarı formatla kesin olacakdır. :D
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 UO'yu silip tekrar kur UO'nun icindeki dosyaları bazi server clientleri yada baska xx selerden dolayı degistirdiysen patch yapmaz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi yerlerden değiştirilmemiş login.cfg bul büyük ihtimalle sorunun hallolur.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Öne çıkan mesajlar