Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta | Beşiktaş- Bursaspor| 08.11.2012 @20.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Veli'ye olan inancımı kaybettim bende, ilk maçlardakinin yarısı bile oynamıyor. Oynamadığı gibi takımı yavaşlatıyor, orta saha direncini kırıyor. Veli'nin çıkması gerek açık ve net,

Ayrıca Bursa iyi oynadığı için önde değil, tamamen Batalla'nın olayı yine. Bizde Fernandes neyse onlarda da Batalla öyle 2 senedir ama özellikle bu sene iyice muhtaçlar onun ayağına,

2 çok net pozisyon yakadılar, biri gol zaten, ikisi de Batalla'nın yarattığı pozisyonlar...

Ayrıca şu Uğur değişmeyecek karar için hakemlere uzunca itiraz etmeyi bırakıp bir an önce yerini almayı öğrenirse ya da maç yayınında da denildiği gibi Fernandes her top kaybettiğinde fara kitlenen ceylan gibi kalmaktan vazgeçersek bizim yediğimiz goller maç başına 1 adet düşer açık açık ...

hayır böyle organize şık goller yiyelim, yok. Hep böyle saçma yiyince sinirleniyor insan ...
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

sadece veli cıksın ıkıncı yarıda 5 leriz bursayı .

niye yaw sen çok seviyordun veliyi ne oldu,

ben bu veli denen koşan adamı transfer edeninde bunu oynatınında beynine sıçayım, adam 2 haftadır güzel oynayan necip'ide bozuyor , lanet herif,

yıllarca ekrem denen futbol özürlüsü gitsin diye gün saydım o gitti bu geldi lanet olsun.

veli bi geldi takıma, yine ortasaha bitti, defanstan vur topu ileri futboluna döndük,

ah oğuzhan aaaaah,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...