horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 arama yaptım bulamadım. sevinmedim de diil. hayır çekik gözlü olmalarının yüzü suyu hürmetine bi de posterin cazibesine kapıldık gittik ama bu kadar bayık bu kadar dandirik olacağını hiç beklememiştim. asla gitmeyin.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya bu filmde aklım takılan şey şu anneleri nasıl ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 afis pek cekici yalniz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 asmış kendini işte... öfff. rezil film ya.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim begendigim poster bu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Allah allah adamlar sırf afişe kasmışlar demek ki...[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kötü aslında ama senaryoya bakarsanız eski japon korku efsanesini işleyen bir film bizim için kötü ama onlar için güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Zaten sertab erenerin sarkisini kullanmalarindan belliydi Filmin fragmanini izledim sarkiyi dinledim dedim ulan ne alaka bu japonlar farkli adamlar ama bu kadarda olmazki:PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar