Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi pc yi açtım profil ışığı yanıp yanıp sönmeye başladı bi anda. sağa sola hareket etmiyordu çıkarttım taktım hala aynı setpointtede görmüyor. aha bunu yazarken şimdi bi anda calıstı ama profil ışıkları kafayı yemiş vaziyette bi yeşil yanıyo bi kırmızı kafasına göre noldu buna ya? yazılımı falanmı patladı?
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kabloda temazsızlık sorunu oluyodu g9'larda g9ximde olmadı 2 senedir ama olur olur
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi profil kafayı yiyo gibi bişey. durup dururken ışık sarıya falan dönüyo ışıklar gidip geliyo sonra düzeliyo ama ızdırap yani.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 programdan programa değişiyor o renkler biliyosun di mi ? default'unda öyle yani. atıyorum office programlarına girince değişiyor, oyuna girince değişiyor vs. setpoint ayarlarını manual olarak tek tek yeniden yap yeni profil yaratarak.
Öne çıkan mesajlar