Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Selam. Başlıkta belirttiğim gibi. HTC telefonların kutusundan çıkan Beats kulaklık almak istiyorum. Kullanılmamış tercihimdir fakat az kullandım diyenler ilede ilgilenebilirim. Fiyatlarda uçmanıza gerek yok sonuçta piyasa fiyatını biliyorum B)- Müracaat öm v.b. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 htc olması şartmı galaxy aceninki var yollayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Selam, bende Sensation XE için olanı var aslında. Kullanmıyorum, öyle yatıyor evde. 2-3 hafta kullanmışlığım var. Kablosunda, taşıma çantasından dogan siyah lekeler var sadece. Nedir bunların piyasası? ama urbeats demişsin, benimki ibeats'ti sanirim. Bendeki şu; http://www.gizmodigit.com/wp-content/uploads/2011/09/HTC-Sensation-XE-With-Beats-by-Dr.-Dre-In-ear-Headphones.jpg ibeats = Sensation XE urbeats = Sensation XL ile gelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o da olur sanırım. öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adam bir garip çıktı yahu. ucundan gösterdi kulaklığı satmaktan vazgeçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fiyatı çok düşürdüysen ondandır :) Dün M1 Tepede gördüm bende harici olarak satılıyor kutusuyla beraber tabi senin istediğin büyüklerden. 99 Liraya kargolayabilirim :P Edit: Urbeastlara baktımda onlarda kulak içi benim söylediğim Beats'in büyük kulaklıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mayhem said: adam bir garip çıktı yahu. ucundan gösterdi kulaklığı satmaktan vazgeçti :D Ehehe, sıfırı 60tl diyorsun abi :) 30-40 tl için uğraşmaya değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kesinlikle güvenilir bir kullanıcı değil arkadaşlar,ticaret yapmanızı tavsiye etmem,ben mağdur oldum başkaları olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 mağdur mu oldun? ehehe iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 mayheme herhangi bir yerden kulaklık dusmedigine gore mayalilar hakli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ShadowFax said: Mayhem said: adam bir garip çıktı yahu. ucundan gösterdi kulaklığı satmaktan vazgeçti :D Ehehe, sıfırı 60tl diyorsun abi :) 30-40 tl için uğraşmaya değmez :) Yukardaki mesajdan sonra saticida magdur oldum yazmis:) ucundan neyi gosterdin mayheme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi şu topici okuyorum fakat anlamıyorum. Kim kimden niye mağdur oldu? Mayhem sıfırı 60 TL diyo. 30 TL - 40 TL için satmayacağımı söyledim :) Gittigidiyorda da sıfır diye satılanlar 200-300 TL civarında. benimki ControlTalk değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Adam yazmış sen güvenilmez bir satıcısın.Beni bir ticarette mağdur ettin diyor. Wow karakter satışında senin vardı vukuatların.Wowtürkden hatırlar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 BİZ SİZİ BANLATTIRMADIK KİKLETTİK!!111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Cute said: Adam yazmış sen güvenilmez bir satıcısın.Beni bir ticarette mağdur ettin diyor. Wow karakter satışında senin vardı vukuatların.Wowtürkden hatırlar gibiyim. Karıştırıyor olmalısın. Wowda karakter falan satmadım ben :) hatta bugüne kadar hiçbir şey satmadım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar