Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yıllar önce levelın verdiği demoların olduğu cd de bulmuştum kesin bileniniz vardır bak yıllar sonra tekrardan aklıma geldi arayıp arayıp bulamamıştım. strateji oyunuydu. 3 boyutluydu oyun yani öyle age of gibi üstten bir görüntü değil. neyse demo olduğu için tek map vardı seni haritanın sağında veya solunda başlatıyor ve sana ne bileyim 3 hummer 4 tank falan veriyor ortadaki konvoyu yok et diyordu. Red li bişeydi gibi hatırlıyorum ama ne desem yalan yani. arayıp arayıp bulamadığım yegane oyundur ya. varmıdır ismini cismini bilen? mapide hatırlıyorum haritanın ya en solunda yada en sağında başlatıyor seni dümdüz sağı solu yeşillik bir alan sadece ortasından bir yol geçiyor ve yolun üzerindede bir konvoy var. sana verdiği tanklarla hummerlarla falan bu konvoyu yokmu edicektik engellicekmiydik bişey yapıyoduk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 red alert sdsfsd level'ı da hep alırdım ama bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sudden strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bana da sudden strike mış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ground control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 red alert olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 generals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 fenris said: ground control? bunu hatırlattı bana da. gidip bu oyunu almıştım ben, çözememiştim normal rtsler gibi değildi falan. garip gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Force 21? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar