souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Şöyle etkili bir ağrı kesici tavsiyesine ihityacım var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 coco said: sex. Olur özelden numaramı atıyorum ikamet izmir/bostanlı.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 götüne sok. okumadım hiçbirisini. önceden söylenmişse de ayar gelmişse SİNİRLİYİM ARKADAŞIM! BERBAT Bİ HAYAT GEÇİRİYORUM TAMAM MI! Bİ SONRAKİ HAYATA ÖZÜR DİLERİM SENDEN! der geçerim.. söylenmişse AHAHAHAHHAHA ÇOK KOMİK Dİ Mİ! elbetteki komik falan değil manyak mısın! götünüze de sokmayın zaten ağrı kesiciyi. prospektüsüne bakın işte. sok derse sokarsınız çok meraklıysanız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa sana citoles yazdım anti depresan 5 mg başla 2 hafta sonra 10 mg a çıkar.
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sipeyskeyk said: coco said: sex. Olur özelden numaramı atıyorum ikamet izmir/bostanlı. bende bostanlıdayım , ben geliim canım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben şaka yaptım benim kız arkadaşım var kendisini çok seviyorum ve aldatmadım ve aldatmam da o yüzden sex için müsait değilim sen buyur abi önden.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yaaaay!!! tüm reel dünya sorumlarımı çözdü! geriye bi tek first world problems kaldı!!!1 babamın büyük bi şirketi ve onun aracılığı ile başvurduğum bir işim de var! YİHU!! herkes bu ilacı kullanmalı! dertsiz patron çocuğu oluyorsunuz lan!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 klipitoris yazdım ben de karea'ya. günde 5klipitoris alıcaksın bakkaldan
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi benim babamın büyük bir işi yok ve ben babam aracılığı ile bir yere başvurmadım. Çok yanlış oldu ya.
coco Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eğer ağrı başağrısı için ise sex etkili bir ağrı kesicidir. bilimsel kanıtları da mevcuttur. öneri unsurudur. ama paticik de "böylesine hissiyatı" bol konularda coco byezzzzzzz.
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 souldarkorn said: başağrısı için minoset plus
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: klipitoris yazdım ben de karea'ya. günde 5klipitoris alıcaksın bakkaldan eft yapayımda izmire gelirken getir bana 3 kutu
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 your wish is my bad command or file name öldürün beni ya
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yanardağa falan atın lan beni. temiz hızlı etkili
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi senin bulunduğun konuma en yakın aktif yanardağı açıklıyorum, HEARD YANARDAĞI. HEARD According to Volcano Live, satellite imagery of Heard Island showed thermal anomalies on 21 and 24 September, and 10 and 19 October. NASA's Earth Observatory reported that a satellite image acquired on 13 October showed a possible dark area in the summit crater of Mawson Peak and hot surfaces within the crater, indicating the presence of lava in or just beneath the crater. http://s16.postimage.org/61o416vn9/ADSASD.jpg hadi selametle.
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 git at kendini dasaa kurtar hepimizi hadi
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o cozz sesini duymak istiyorum vuracağım insan sayısı azalsın istiyorum valla bak senle özel bi olayım yok atla kurtul
Öne çıkan mesajlar