Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 TCM ne kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Minimum 5 dakika bekliyorum oyun gelecek diye, her seferinde. 3-4 kere de üst üste reddeden dingiller geldi, resmen oynadığımdan çok bekliyorum. Ne saçma bir iş abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 oha tobiwan'da merlini oynuyo. takımlarının adı yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 düşük öncelikte misin? 2 dakika sürmüyor bana sıra gelmesi. yada çok prosunda, senin seviyende oyuncumu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 patchden sonra oyuncu bulma hızını arttırcaz dediler ama beceremediler. ben o "hızlandırdık" patchinden beri 5dk dan kısa oyun bulmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Düşük öncelik muhabbeti nedir, nereden bakabiliyoruz ona? Pro'lukla alakası yok, 10 oyunu geçmez oynadığım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 oyun bitmeden çıkarsan ya da herhangi bir nedenle report yaparlarsa düşük öncelikte oyun aratıyorsun. oyun aratma ekranında yazıyordu normalde üst tarafta kırmızı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 afk kalmakta buna dahil. Eğer 5 dakika bir atraksiyona girmezsen oyun safe to leave oluyor. Bunu yersen eğer seni noobların arasına atıyor. Hayvan gibi bekletiyor, üstüne senin gibi adamlarla eşleştiriyor sanırım. Ayrıca, düşük kalite item düşüyor. benim bildiğim böyle, yanılıyor olabilirim. ek: ayrıca bu stacklanıyorda olabilir. Yani üstündeki ceza gitmeden yeniden ceza alırsan 1+1 = 3 şeklinde oluyor olabilir. Netde birisi ağlamıştı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 evet stackleniyor ve item düşük kalite dahil hiç düşmüyor,xp'de kazanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Henüz hiçbirini yapmış değilim valla, yine de bayağı bir bekliyorum her seferinde. Item düştü bugün ilk defa, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok abi sen direk low pri yemişsin. Item düşmüyor, sıra uzun sürüyor. Bunlar low prilerin başına gelenler. Afk oluyorsanda farkında olmadığın olabilir mi? Mesela "la ezdiler, bırakalımda kazansınlar" diyip. Base de sağa sola hareket ederken bu 5 dakikayı bulduysa direk yemişsindir yani :P. Dota ya gir, orada kendi nickine tıkla (oyun içerisindeysen dota profiline bak de). Orada altda "kaybedilen ve terkedilen" diye ufak yazılmış yazılar var. Orada "terkedilen 0" mı görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Oyun da bir gariplik var arkadas oynarken durduk yere 5 defa lotharı bozuldu. Enigmayla bkb actım ulti attım hepsinide içine aldım 2 defa 2 defa bozuldu. Bir arkadaş whisp oynuyordu alıp birini tp olcak bi yere bag kendiliğinden bozuluodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Doom bringer falan varsa bkbden geçer doom ya da ultiyi atip bkbye bastiysan bozulabilir. Karşıdaki herolar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok gerçekten o anlamsız bozulmalar banada oluyor çok. kimse yok etrafımda shadowblade basmış gidiyorum 1 saniye sonra açılıyo target yok etrafımda yani geçen slarkla 5x falan zıpladım beyzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aynen lan. ``oha nasil gordu beni`` muhabbetleri cok oluyor benim arkadaslar arasinda da bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 1-2 kişide olsa diyecektim hani biri yanlışlıkla tıklamıştır falandır filandır diye de bu kadar çok oluyorsa enterasanmış. Bizim gruba hiç denk gelmememiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Arkadaslar elinde 2 adet fazladan key olan varsa alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 maillerinizi pm atın yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-BiuEXGOcF8#t=470s Gördüğüm en iyi 5v5 combatı bu galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Densiz said: yok abi sen direk low pri yemişsin. Item düşmüyor, sıra uzun sürüyor. Bunlar low prilerin başına gelenler. Afk oluyorsanda farkında olmadığın olabilir mi? Mesela "la ezdiler, bırakalımda kazansınlar" diyip. Base de sağa sola hareket ederken bu 5 dakikayı bulduysa direk yemişsindir yani :P. Dota ya gir, orada kendi nickine tıkla (oyun içerisindeysen dota profiline bak de). Orada altda "kaybedilen ve terkedilen" diye ufak yazılmış yazılar var. Orada "terkedilen 0" mı görünüyor? AFK de yapmıyorum, ondan da olamaz. Abandoned 0 görünüyor, 5 win 5 loss toplamda. Commendations muhabbeti ne oluyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kankacılık matcmaking sayfasında gösteriyosa kırmızı mesaj çaşıt olduğunuz için atıldınız vs low priodasındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 commendations oyunda karsi takimi domine ettiysen, yada sizin takimdakilere yardimci falan olduysan seni iyi yonde reportluyolar direk profilinde gozukuyor. ne kadar coksa o kadar kendini kanitlamis biri olarak gozukuyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 dotada kullanan yok tabi. 100 den fazla oyun oynadım 1 tane sıcak kanlı diye övmüş. Varımı yoğumu sentry , dust a harcadığım oyunlarda bile takdir alabilmiş değilim. replay linki vereyimde, oradan beni övün! bu arada support a felan yaz. Sorunun ne olduğunu. Belki bir şekilde bug olmuştur hesabında low pri de kalmışsındır. O süre normal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Commenadation'ları önemsemeye gerek yok. Çok fazla "you commend me I commend you" oldu ki hiçbir anlamı yok kalmadı onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kaldırsınlar o halde ya. Direk trade yani komik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar