S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 liquid alır ya,ed'nin nickler liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bir oyunu daha gyro aldı. e.g carry almayı unuttu galba sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Çıkabilionda çıkana kadar kesion zaten adamın yolunu kapatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 girdim anabacı kaydım cıktım yine :D yok ya filtre gelmeli abi kesinlikle ruslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dili ingilizce olarak seçiyorum ama takımın yarısından fazlası yine rus. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ruslar da ingilizce seçiyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e-JHfXVlkik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 teamliquid.net Fnatic vs Empire maçı başladı. edit: ayrıca dignitas vs Nth maçı da başladı aynı anda. teamliquid.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ck + wisp almaktan bıkmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 diğer maçı izliyorum ben merlini anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 14dk'da kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 digeti daha zevkli onu ac sdgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bugün update ettim oyunu kuleler ve büyüler falan böyle kare kare heralde modelleri mi bulamıyor ne oluyorsa düzeltemedim bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 süperdi yahu spectre+warlock pick çok eğlenceliydi. ezdi geçti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dignitas vs NTH acayip heycanlıydı ikinci maç başlıcak şimdi kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi warlock ulti atmadan ölmemeye yemin etmiş. nyx sag tık stun mana çekme arkasından diğer 4 hero skilllerini atıyorlar adam ölmüyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Rus sayısı baya düşmüş gördüğüm kadarıyla son oyunlarda. Rusca yazanı gorunce anında reportluyor herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi siz neden league of legends oynamıyosunuz mesela. biri bi özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 grafikleri çok rahatsız ediyor beni ve yıllardır oynadığım settingden vazgeçip yeni settinge alışmaya çalışmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 unuttum bi de deny yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben arkadaş hatrına oynadım aylarca, öyle tiksinç bir oyun değil fakat dotadan sonra çok basit geldi ve oyuncu kitlesi resmen max 14 yaş, kendi teamin yoksa sıkıntı. Chatte dolanan muhabbetler hep aynı. Misal ilk oynadığım dönemler kill çalma muhabbeti dönüyordu sürekli, geçen gün girdim hala kill çalma muhabbeti dönüyor. Aşamamışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 TheRiverBelow said: abi siz neden league of legends oynamıyosunuz mesela. biri bi özet pls Çok kötü bir oyun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben mesela dota 2 çıkmadan önce dota 1 den sıkıldıgım için oynamıştım leage of legends hem de baya alıştım oyuna o zamanlar dota 1 den daha zevkli geliyordu. ama şimdi dota 2 var abi neden oynayayım. league of legends basit geliyor bana dota 2 daha kafa isteyen bir oyun. grafikleri zaten söylememe gerek yok ciddiye alamıyorum oyunu hiç. benim lol oynayan arkadaşlarımın %80 i daha önce dota 1 oynamamış insanlar zaten mobaya lol ile başlamışlar dolayısıyla dota'nın ne oldugu hakkında bi fikirleri yok en iyisini lol sanıyorlar. şöyle düşün şimdi yıllarca starcraft oynamışsın starcraft 2 çıkmış ama sen aynı starcraft a benzeyen kıçımcraft diye bir oyun çıktı diye onu mu oynayacaksın. tabi ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 TheRiverBelow said: abi siz neden league of legends oynamıyosunuz mesela. biri bi özet pls Sen niye Dota 2 oynamuyorsun mesela. Özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sc örneği tam oturmadı ya güzel gidiyodun aslında :D sc ve sc2 arasında ki fark dota-dota 2 arasındaki farktan daha değişik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar