Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 rixos otelinde iftar açanlar gelip din üstünde ahkam kesiyorlar, yaşaşsın lüks türbancılar dönemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bone said: rixos otelinde iftar açanlar gelip din üstünde ahkam kesiyorlar, yaşaşsın lüks türbancılar dönemi... sonuna kadar katikiyiryorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bone said: rixos otelinde iftar açanlar gelip din üstünde ahkam kesiyorlar, yaşaşsın lüks türbancılar dönemi... rixos luks mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Burda kafası çalışan tonla adamız. Bakın diyorum girelim din işine. Güzel para var. Kitle saftirik, adam sinekleri kovuyordu diye bile paraları sökülen savcılar var bu kitlede. Parsayı toplar kurarız bi ada devleti oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yalnız din işine gireceksek tr deki aslında en iyi piyasa okumuş kesim. O kitleyi hedef alak hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 açmazlarsaa taaa... ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Fes geri gelsin yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fes başıma fes başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar