sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://s3.amazonaws.com/imgly_production/6057421/large.jpg Nedir şimdi bu? Neyden koruyo bu mozaik gençleri? E üstte görünüyo ip? O noolcak?
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o ipin nereye bağlandığı gözükmüyor hani bişey yok hacı burda der gibi.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Beyaz at heykelinin çükünü siyaha boyar gibi. Yaptıkları işin ne kdar geri zekalıca olduğunu nasıl anlamıyo bu adamlar ya.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dün bir filmde vardı. İngilizce cigarette kelimesini sansürlemişlerdi. Adam yazıyı okurken de biplediler. Oha dedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Nasreddin Hocanın komşusuna ip lazım olmuş. Hocaya gitmiş kapıyı çalmış. Hoca kapıyı açmış. Komşu selamun aleyküm hocam demiş. Hoca da ve aleyküm selam diye karşılık vermiş. Adam hemen konuya girmiş: -Hocam bana ip lazım oldu sendekini bana ödünç verir misin? demiş. Hoca: -Verirdim komşu ama bizim hatun ipe un serdi demiş. Komşu: -Aman hocam ipe un serilir mi? demiş. Hoca kızmış: -Ah bre köftehor vermek istemediğimde serilir demiş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kıssadan hisse HAHAYT ne güldük ne güldüüüük sorma
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İp ustune mozaik deseni yapiyorlar sandim. Ama bu da sacmaymis
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aynen bende onun icin daldim ama buda dumur etti beni.
Öne çıkan mesajlar