MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Arkadaşımın yanımda ekrana bakıp bakıp gülmesi sonucu , ne var ki orda diyip kayıt oldum, merhaba :D (Arkadasın ismini henüz veremiyorum , daha kefil olmadı bana :D ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hoş geldin bakam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 güldürmeme garantili site Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arkadas benim bu arada sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 neye güldün ki söyle bizde gülelim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Seele said: neye güldün ki söyle bizde gülelim. gaz etlkisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 elinde bavullarla gelip "GELDİM GÖRDÜM seni yiniciiiiiiim istanbul" demiş gibisin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İstanbulla paticiki değiştiriverin: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hoyttt sahip çıkarım kankime Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 NolaxThensbane said: hoyttt sahip çıkarım kankime sen kimsin? hani ben taniniyorum artik ergen tavirlarimla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Aha bir Bursalı daha geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 küheylan said: Aha bir Bursalı daha geldi. Orası biraz karışık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 MMXXII said: küheylan said: Aha bir Bursalı daha geldi. Orası biraz karışık sende heryerdemisin ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 incdarkness said: MMXXII said: küheylan said: Aha bir Bursalı daha geldi. Orası biraz karışık sende heryerdemisin ? 4 farklı şehirdeyim içlerinde bursa en eskisi ama geri dönüyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 2022 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adam "swort art online"cı beyler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 MMXXII said: incdarkness said: MMXXII said: küheylan said: Aha bir Bursalı daha geldi. Orası biraz karışık sende heryerdemisin ? 4 farklı şehirdeyim içlerinde bursa en eskisi ama geri dönüyorum adam heryerde çarpışıyor hocam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 konum pek bana gore degil sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 paticik ne lan!?! bakışı atmak yerine üye mi oldun? galiba ılık beyler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 paticik ne lan!!!! bağırışı yaptım ben sayılmaz mı? şu yeni üye balonu ne kadar itici bişidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 MMXXII said: paticik ne lan!!!! bağırışı yaptım ben sayılmaz mı? şu yeni üye balonu ne kadar itici bişidir. olcak o kadar sen bi kere cekiyosun o izdirabi patide herkez 2-3 kere cekmistir fizbanin imzasi gibi her pati bir gun bani taticaktir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 incdarkness said: MMXXII said: paticik ne lan!!!! bağırışı yaptım ben sayılmaz mı? şu yeni üye balonu ne kadar itici bişidir. olcak o kadar sen bi kere cekiyosun o izdirabi patide herkez 2-3 kere cekmistir fizbanin imzasi gibi her pati bir gun bani taticaktir 2 3 kere niye oldu forum arada kapandi herkesin kullanicilari mi silindi? Yoksa forum kafasina gore kullanici belirleyip siliyor mu :D? Knight Online da civciv patlatmak vardi eskiden burdada balon mu patlatioz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yok forum degilde yoneticiler random seciyo sdf abi heü duzgun konusucagini sanmiyorum yani agir kufur etme cabuk ucmazsin zamanla ucarsin hem yorungw disina cikmak iyi geliyo arada farkli yerlerde tat aliyosun sonra yorungeye geri donuyosun cok cikmadi isen tabi sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yörüngenin sınırını zorlamayalım gençler. kış geldi güneşe uzağız. üşürsünüz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Yörüngeyi genişletmek lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.