thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 1 ranger hicbisey yapamiyor dogru, sikayet ettigim 1 ranger degil zaten 1 ranger benim 20% hpmi bile goturemez. sikayet ettigim 10tane rangerin kalenin tepesinden balkonda duranlara assist etmesi. 1 adim geriye gidemeden oluyorsun. hiblerin neden hep en iyi olmasinin cevabi cok belli zaten abi, bu oyundaki en balanced gruplar hibde yapiliyor, classlar gayet guzel tasarlanmis. hadi nf buyuk serverlarda cok kotu degil, merlinde de oynuyorum ara sira eskisinden pek farki yok cogu zaman 8v8 dovusler oluyor, ama maalesef nf tamamen populated serverlar icin yapilmis, kay'i ornek veriyim gece yarisinda bile maximum 2-3 fg hib mid oluyor koskoca frontier gez gez bitmiyor kimin napicagi belli degil nerde oldugu belli degil. eskisi gayet guzeldi kucuk severlar icin de tek bi zone da herkes toplanip dovusurdu, guclu olan kazanirdi, kacicak yer yoktu, kurtulus yolu yoktu. kizdigim seyler bunlar benim nfde.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Sensible, 04 Kasım 2004 20:36 tarihinde demiş ki: said: -Aragorn-, 04 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki: anlatmaya çalıştığım bu. kendine iyi, ne yaptığını bilen oyunda kazanmak hakkında bilgisi olan, oynamasını bilen arkadaşlar edinememiş, insanların classlar dengesiz ulan! uber class vermişler napalım! iğrençleşti bu oyun deyip oyunu heryerde kötülemeleri. bundan önce Savage vardı zamanında hatırlarsanız noldu? şimdi napıo savageler? uber classlar olabilir içinde 30 tane class olan bi oyunda şak die yeni gelen classların dier classlara göre dengeli olmasını bekleyemezsiniz. o da zamanla olur. cidden rr6 üstü bi grubun yeni gelen bi class yüzünden pown yiiceini, veya 2500 range li bi ranger veya scout yüzünden pown yiiceni düşünüomusunuz? bunu yaşıosanız neden önce kendinize de deil direk oyuna bok atıyosunuz? burda en tecrübeli oyuncu Gladric sanırım. ben daha bi kere bu adamın oyundan yakındığını, yeni gelen exp lerden classlardan ağladığını görmedim. neden acaba? oynamak isteyen oynuyo, oynayan zevk alıyo bu oyundan. ne olursa olsun Evet ben çok aptalım,karşıma lönk diye çıkan sorcererın ben bi büyü bile atamadan mezzlemesini daha sonra çat çat petiyle ve lifetapiyle beni yatırmasını nasıl engelleyeceğimi düşünemiyorum. Taa ebesinin köyünden bitane adamın bana nearsight atmasına,bu büyünün 2-3 dakka sürmesine nasıl mani olacağımı da düşünemiyorum. Arkamdan bitane archerın çıkıp çat çat çat beni yatırmasını nasıl engelleyeceğimi de düşünemiyorum işte bu yüzden 3 dakka rez sick bekleyip sonra taa oraya kadar speedsiz tekrar ve tekrar koşmak zorunda kalıyorum. Dedim ya,çok aptalım... aptal deilsin yeteneksizsin, charın kötü vs. işte buna uyuz oluyorum. bi tek sizin mi başınıza gelio bunlar? bunları karşılayanları bu uber class ları yenenleri düşünmüyomusunuz nası yapıolar? lol[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 thanatos genele baktığımızda kay tipi az popülasyonlu server sayısı çok çok az. mythic ten servera göre expansion pack yapmasını bekleyemzsin. adamların kazandığı paranın büyük kısmını geldigi yüksek popülasyonlu serverlardaki oyuncuların memnuniyeti tabii ki dierlerinden daha önce gelir. burda kızılcak bişi varmı?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 mythicin bos serverlarda oynayanlari hice saymasi sinirlendigim, bi suru cozum bulunabilir, keep towerlari populationa gore olabilir mesela bos serverda bir keepin bir toweri olur, yada bos serverlar birbiriyle birlestirilir, kapatilir. bu sacmaliklarin ustune catacombs classlarini da gorunce delirdim ben, oyunla ilisigimi kestim gibi, haftada bi geyik yapmak icin giriyorum catacombs cikincaa accountumu kapaticam. en cok istedigim seyse yeni bi server acilmasi toa ve nfsiz, sadece eskisi gibi rvr yapmak istiyorum, cok sey mi istiyorum? /edit populasyonu az olan server cok cok az demissin de US de o kadar cok kisi birakti ki 17 tane serverin sadece 4 tanesi high population.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Kasım 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 us serverlarına ama ezelden beri karşı olduk biz zaten bilirsin =) saat uyuşmazlığı vs. muhabbetinden. açıkçası bende isterim toa siz nf siz bi server ama bunlar geldi diye oyun çok da kötü olmadı. sadece bunu anlatmak istiyorum.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yahu bende anlamıyorum b,kmu vardı eski daocda? lvl 50 kas,rr5 olana kadar bekle,15p para yap. sc'li %100 bir set,silah al emainde çık g1 ile g2 arasında dolaş dur eski daoc buydu; grup firendly olmayan charların oyun şansı yok, weaponcraft, armorcraft,spellcraft disinda meslek kasmanin anlami yok, para kasmak = df'da hulk kesmek... 2 yıl öncesinin doacu buydu. kardeşim kimse kale savaşı yapmak zorunda değil. kur ekibini git poc yap, yolara pusu at yapılacak bir dunya şey var. yani arkadaşlar, 1 aylık bir çaba ile sonsuz aksiyon isteyen arkdaşlar gitsin counter oynasın...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 rofl zegna :D soyledigin vericegim cevabi vermis zaten yeterince de bikac sey daha ekliyim "pusu" yap adamlar senin orda olmadigini bilmeden hazirliksiz yakala kes, yada poc girisini camp et adamlari iceri load olduktan sonra buffsizken teker teker kes. bu degil benim aradigim, 2 grup karsikarsiya gelsin taktik savasi olsun, iyi oynayan kazansin. bilmem anlatabildim mi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Nerflenmiş Savage'dan başka uber diye tabir ediceginiz bir class var mı SI'da gelen ? Kaç valewalker veya reaver rr10 - 11 olmuş uberliklerinden ötürü? FoP'dan önce kaç adam animist lvl lamış. o eşşekligi .)yapanlardan biri benim kimse gruplarda istemezken hemde verdant animist kasmıştım. Ama bunu falanca uberliğinden ötürü değil zevk aldığım için yaptım. Şimdi millet rvr'da kullanıyor yavaş yavaş ama bir tane bile rr10 olan yok. Benim bildiğim kimse class uberliğinden dolayı rr10 olmuyor. Dengeli bir grupla sürekli rvr yapan adamlar hangi class larla oynuyorsa onlarla yükseliyorlar. SI gelmeden önce bu derece bir class paniği olmamıştı. Catacombs'da niye olduğunu hala anlamış değilim. Geçmişte hangi class bütün class ları silmiş süpürmüş? Abilty lere bakalım. Valewalker: Life Drain var, armor'a ve weapon'a proc etkisi veren büyüleri var. DoT, snare atıyor utanmadan parry edip evade 4 kullanıyor ve Scythe la ciddi damage lar veriyor. Sonuç: Bütün class lar arasında en az oynanan ve totalde en az rp toplamış class. Hiç kimsede rr10 vw yapamamış. Henüz icon unu bile görmediğimiz hangi büyü style bütün class ları bitiricek ?[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: copperelf, 05 Kasım 2004 02:12 tarihinde demiş ki: ...yani arkadaşlar, 1 aylık bir çaba ile sonsuz aksiyon isteyen arkdaşlar gitsin counter oynasın...... mesela radar kullanarak bu bahsettiğin tür oyunculardan pek de farkın kalmadığının farkındasındır umarım :D yani kendin söylemişsin ama kendin duymamışsın gibi olmuş ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 laf yok 'RADAR' ıma... bu aralar favori programım o...[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Zegna, 05 Kasım 2004 04:59 tarihinde demiş ki: bu arada oski , o savage nerf gelmeden once adamlar rr9 - rr10 oldular 2 - 3 ayda zaten.. nolcakki? o adamlar oynarken sheph 10L10 olmuştu. oynayan oynuyo yani[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sheph savage lar zamanında 10L10 oluodu işte onu diom =) walla savageler için pek savunmam yok zaten zamanında ben de inliyodum. ama savage var diye oyun kötü, sıçarım oynamam, bitmiş bu oyun diye bağrınmıyodum sağda solda. gelip geçici sonuçta. al fop nerf gelio yakında animist kalmıcak piyasada.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 trolle kucuk emrahin anasinin or..u oldunu orendigi zamanki yuz ifadesini komuslar, norse a da bira gobegi komuslar pff[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya arkadaslar zaten soyle bi olay var.... catacombs butun expansionlar gibi buglari ile baslayacak dewam edecek ve minimuma inecek.. ayrica atladiginiz bi nokta var , catacombs classlarina buff atilamio bu yuzden eski classlara gore rvr de sole uber bole uber gibi bisi diyemeyiz .. her realm da her turlu char i oynayarak zevk alanlar var... Sensible senin dedigin olay tam bi beceriksizlik sendromu olmus.. speedsiz kosuyorum 3dk bekliorum hete hoto ne demek abi ... git gruba gir o zmn bahanemi bu simdi... madem okculardan sorclardan bu kadar sikayetcisin al moc 1 veya 2 salla anger spiritlerini basla lt ne bu kadar zor mu ... ama tabi bunlar zamanla ve karakterinle oynayarak ogrenecegin seylerdir... acikcasi 8vs8 combatlarda 2 tane class cok korkutuyor animist ve cabalist bu ikisini iyi oynayan ve yuksek rr adam geldimi sanki sansim yokmus hissine kapiliorum o kadar yani sen dusun... ikisinde de vurduklari dmg type in debuff i ve lifetap var... animistin rr5 ozelliine hic girmiorum bi de kendilerinden yuksege mantar koyabilme olayi gene basladi tower savaslarinda iyice boku cikti bu aralar... albionda theurgist in pet olayinin duzeltilmesi lazim bilmiorum dikkat edeniniz oldumu cogu theurg ice a dondu merlinde ice petler tower keep fln dinlemio disardan zimbaliolar buyuleri keep veya towerin icine... appeal attim bug mi fln diyede bi bok cvp gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 csrlardan cevap almayi basaran cenneti garantiliyomus diye duydum. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Benim yazımı çok aşırı ciddiye almışsınız :). Alın tabi :P. Ben daoc'u 2,5 sene (aralarda bol bol ve uzun aralar vererek) oynadım. İlk başladığım zamanlarda daha expansion yoktu, serverlar çok dengeliydi, bir serverda level 50 olan adamların olmayanlara oranı %15 e %85 idi. Daoc main zonelar kıpır kıpırdı mithra dungeon da oho gruba girmek için bir sürü sıra beklerdik. Oyuna ara verdiğim ve geri döndüğüm zamanlar çok kilit zamanlardı hep expansionların ve köklü yeniliklerin geldiği ve uzun süredir oynandığı zamanlardı. Şunu belirtmek istiyorum ki gerçekten zor dönemlerdi. Expansion elinize geçene kadar yapabileceğiniz şeyler çok kısıtlıydı. Yani resmen daoc sana bu expansionı al ve oyuna devam et ya da alma takıl sen bilirsin diyordu. Yani bunu hissetmeyen yoktur. Tamam mythic ticari bir şirket hiçbirşey demiyorum. Daoc ve daocla beraber mmorpg lere sundukları şeyler çok köklü değişiklikler ve olanaklardı. Ama sunuş biçimleri çok etik değildi. Ben ilk expansionları çıkana kadar adamların bu işten para kazandıklarını bazı ince hesaplar yaptıklarını hiç hissetmiyor güzel güzel oyunumu oynuyordum ama sonraları biraz hissedip soğumadım değil açıkçası. Hiçbir zaman 150.000 rp li karakterim olmadı oyunda, 2 den fazla level 50 karakterim. Oyunun asıl geçtiği yer rvr ve son dönemlerde ML raidler toplu, büyük çaplı raidlerdi. Onlarada çok iştirak etmiş biri de değilim ama mythic in son cheater politikasını gören (gerçeği gören) ve komiğine gitmeyen ya da sinirlenmeyen yoktur herhalde diye düşünüyorum :) Not:Bu arada ilk mesajımı gerçekten hafif nükteli bir şekilde yazmıştım, kimseye çamur atma, ağlama gibi bir niyetim yoktur :). Oyun halen çok güzel, Catacombs la gelen çok güzel şeyler var, hatta bana göre oyunun ana hikayesine tam uygun olan 1. expansion sonra shrouded. Dört gözle bekliyorum alacağım da :). Ama abi highlanderların bilimum plate mail türevi zırhlar üzerindeki kilt olayını kaldırsınlar halen çok komik gözüküyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Troll ve norse şaşı mı yoksa bana mı öyle geldi. Bu arada paladinin dövüştüğü mob da predator dan bozma. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 07 Kasım 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 http://vnboards.ign.com/Catacombs_Discussion_Board_/b22765/78552679/?46 buyrun merakınızı giderin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 http://vnboards.ign.com/Catacombs_Discussion_Board_/b22765/78552679/?46[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 FH de ve VGN de zaten boyle bi whine..daha dogrusu yakinma vardi,sorc indirebilen archer sayisi oldukca az bildigim kadariyla,1 vs 1 de,hele hele toadan sonra.[signature][hline]Ranger : Bard : Light Mentalist(Fotm) (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar