Mahlejas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://catacombs.darkageofcamelot.com/screenshots/ yeni catacombs screenshotlari cikti.. character configuration olayi cok guzel olmus fakat inconnu neden kahverengi onu anlayamadim :)[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. -=Mahlejas Malkocoglu=- -=Faarooq The Scout=-
Glothiet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 necroyu silersin diye :p[signature][hline]Glothiet StopperRain Soliesha Elanesse Laomar Palantir Glored Kay..
Mahlejas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Glothiet, 02 Kasım 2004 17:26 tarihinde demiş ki: necroyu silersin diye :p Hayatta birakmam necromu :)[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. -=Mahlejas Malkocoglu=- -=Faarooq The Scout=-
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Troll çok gariban kılıklı olmuş içim acıdı :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 harbi cok gariban ezik ezik bakıo :) bune yaw :) ogrelerın yüz karası :([Bu mesaj Erutan tarafından 02 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ne ogresi be , dag gibi trole deme oyle gücenir :-p walla troll boyle evlat acisi cekiyo gibi bakio cidden[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Moss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Abı troll'den emrah yapmıs adamlar ya[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya ben hiç sıcak bakamadım şu yeni görünümlere, bide ben almıcam bu expansionı diyelim, öbür adamlar benim karakteri catacombsta nasıl görücek böle yüzü gözü editlenmeden? yamuk bişi falan görmesinner darlarum :p (trolle koptum bide ehuah)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 acilarin cocugu troll, bas ortulu arap saracen, kambur highlander, kahverengi inconnu, hicbi inceligi olmayan elf... sirada ne var?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Şarapcı norseman[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ve kuru çeken dwarf[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lol bi de yere baktırmışlar elemanı böle tam yere bakan yürek yakan bişeler olacak sanırsam :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben sylvanı çok merak ediyorum ya[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sylvanda pembe derili bişey falan çıkarsa şaşmayın.. bu arada trolle bakınca hala kopuyom yaw bu kadar neye üzülmüş bu taştan eleman[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sylvan dalli budakli agac olcakmis diye duydum ben :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 03 Kasım 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Trolle "Sevimli Ayı" havası vermişler :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
MacbetH Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 son çırpınışlar son -dark age of camelot -türkçesi: baba süper oyun yaptık artur merlin elf trol felan -shrouded isles -türkçesi: everquest yaparda biz yapamazmıyız. Hele bi başlayalım gerisi gelir expansionların. -öztürkçesi: expansion mantığım 3-5 yeni ırk 8-10 denede yeni zone dur -house expansion -türkçesi:ulan bütün oyunlarda var bi bizde yok -frontiers -türkçesi: bozuk sesler çıkmaya başladı nooluyoruz anasını satiyim dur bi hele -öztürkçesi:everquest wow falan iyice yaklaştı hele ben dikkatleri geri üzerime alayım -trials of atlantis -türkçesi:oyun döngüsü iyice kısırlaşsın, millet artifactsiz oyundan zevk alamasın, zevk almak için gecelerini gündüzlerini harcasın, yüzü başka mmorpg görmesin -öztürkçesi: başka türlü oyunda nasıl tutacağız, batıyoruz anasını satayım, forza merchandise, ha birde hilecilere tam destek -catacombs -türkçesi:oyuncu yok laaan, everquest wow abi dövmeyin abi -öztürkçesi:expansion mantığım yıllardır hiç değişmedi.. mi acaba bi kaçda grafik ekleyeyim de wow everküest falan ezmesinler -özünözü:mantık değişmedikten sonra aynı şeyleri wowa everqueste de zamanı gelince yazacağız kesin ama şimdilik kalsın, oynayalım :)[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 daoc ve expansionları hakkında neden bu kadar sinirlisiniz anlamıom. bence yapılan bütün exp lar gayet yerli yerinde. SI geldi pve canlandı, SI landdeki dungeonlara raidle yapıldı vs. toa geldi herkesin üstünde aynı tempi görme şansımız azaldı. itemlar renklendi göz zevkimizi okşamaya başladı. ml raidler çok güzel bence. tekrar pve yi canlandırdı gibi. ayrıca artifacti olmıyan oyundanmı kopuo? isteyen oynar random gruplarla rvr sini yapabilir belki. isteyen de kasar allah gibi char yapar. zorunlumusunuz? frontiers bize daa gelmedi ama bu da 3 yıldır aynı frontiere sahip bi oyun için gayet normal ve bence çok yararlı bi exp olacak. rvr yeniden başlıo gibi. yeni abilityler yeni zone helehölö. catacombs da yeni nesil mmorpg lerden grafiksel olarak (daoc un pvp olarak bi oyundan geri kalması mantıksız ztn, eq nun pve de olduu gibi) geri kalmaması için çıkarılan bi exp. bunun nesi kötü? nesi dalga geçilcek aman oyun elden gidio dedirtçek bişi? adamların oyuncuları memnun etmek için sevdikleri oyunu daa uzun süreler oynatmak için yaptıkları şeyleri kaldıramayıp çamur atmak çok saçma. toa gelince arti ml kasmak zor gelen insanların bu oyun bozuldu ben bırakıom siee.. demeleri de çok hoş. soralım bakalım toa olayını halleden insanlardan kaç kişi oyunu kötülicek? bence 2-3 yıldır oynadığınız oyuna aptal aptal laf atmadan önce düşünün biraz.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 catacombsla gelecek classlarin neler yapabildigini okumadin sanirim? olan tum classlarin en iyi ozelliklerini birlestirip onlara koymuslar, diger butun classlari silicek. ayrica toaya cok az kisi ses cikardi, oturduk kastik yaptik ettik sonra frontiers dediler verdiler, adim basi tower hpsi azalan towera kacar oldu, oyun monotonlasti sadece keep/tower savasina dondu, her taraf archer doldu, tanklar islevsizlesti vs vs daha yiginla sebep sayarim nf sux catacombs sux mantigina uyan.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Kasım 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Daocun classları acayip dengesiz onu güçlendir bunu zayıflat falan filan karmankarışık bişeyler çıkmış ortaya iş iyice sarpasarmış. Ben oyun oynarken hayatta sinirlenmezdim ama daoc oynarken sinirleniyorum çünkü saçma sapan şeyler oluyor. Özellikle karşındaki adam karşısında hiçbir şansının olmaması kadar berbat bişey yok. O yüzden WoW gelsin daocla vedalaşacaz :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 wow u denicem ama iyi bi grupla toa da çok zevkli NF de.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: malsahibi, 04 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: wow u denicem ama iyi bi grupla toa da çok zevkli NF de. anlatmaya çalıştığım bu. kendine iyi, ne yaptığını bilen oyunda kazanmak hakkında bilgisi olan, oynamasını bilen arkadaşlar edinememiş, insanların classlar dengesiz ulan! uber class vermişler napalım! iğrençleşti bu oyun deyip oyunu heryerde kötülemeleri. bundan önce Savage vardı zamanında hatırlarsanız noldu? şimdi napıo savageler? uber classlar olabilir içinde 30 tane class olan bi oyunda şak die yeni gelen classların dier classlara göre dengeli olmasını bekleyemezsiniz. o da zamanla olur. cidden rr6 üstü bi grubun yeni gelen bi class yüzünden pown yiiceini, veya 2500 range li bi ranger veya scout yüzünden pown yiiceni düşünüomusunuz? bunu yaşıosanız neden önce kendinize de deil direk oyuna bok atıyosunuz? burda en tecrübeli oyuncu Gladric sanırım. ben daha bi kere bu adamın oyundan yakındığını, yeni gelen exp lerden classlardan ağladığını görmedim. neden acaba? oynamak isteyen oynuyo, oynayan zevk alıyo bu oyundan. ne olursa olsun[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gercekleri goremiyorsun maalesef, savage ve benzeri uber classlarin oyle uber oldugu bilinmeden mi cikti zannediyorsun? aylarca expansionlarin beta testleri yapiliyor. benim sinirlendigim mythicin bu oyuncuyu oyunda tutma stratejisi. bal gibide classlarin ne kadar asmis oldugunu biliyorlar amaclar bu zaten, insanlar uber classlari oynasin kassin da kassin oyunu birakmasin, aylarini bu charlara harcasinlar ilerde nerfleriz mantigiyla cikartiyorlar. eger benim 2500rangei olan ve kale tepesinden tower balkonuna ok atan bi archera karsi hicbir sansim yoksa ona laf soylerim, sansim olup a olduremiyorsam zaten kimseye degil kendime kizarim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 böyle şeylerin olmaması imkansız zaten. sonuçta bu adamlar para kazanacaklar. ama olay şöyle: savage geldi hadi midin yarsının savage i oldu. çok güçlüler vs. ne farketti? hala çoğu serverda en çok rp si olan en uber oyuncular hib den? savage gelince uber olmayan hibler nası başardı bunları? soora hib e animist geldi pve de üstün class. evet bunlar oyuncuyu oyunda tutmak yapılan şeyler. ama bunları yapmak zorundalar. oyuncuyu oyunda tutmak zorundalar. ve ben bunların gerçekten rahatsızlık vericek olduunu düşünmüyorum. sonuçta tüm bunlara rağmen sen gerçekten oyunu oynarsan bunlar seni etkilemez. şimdi bi ranger önüne gelen herkesi indirebiliomu 2500 range den? hayır. indiremedikleri neden inmiyo? 5 kere öldüklerinde bok etmişler oyunu demedikleri için. sana hak veriyorum bazı konularda ama oyun için genelleme yapma hakkını vermiyo böyle şeylerin olması. çok da karşıt değiliz aslında yani =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: -Aragorn-, 04 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki: anlatmaya çalıştığım bu. kendine iyi, ne yaptığını bilen oyunda kazanmak hakkında bilgisi olan, oynamasını bilen arkadaşlar edinememiş, insanların classlar dengesiz ulan! uber class vermişler napalım! iğrençleşti bu oyun deyip oyunu heryerde kötülemeleri. bundan önce Savage vardı zamanında hatırlarsanız noldu? şimdi napıo savageler? uber classlar olabilir içinde 30 tane class olan bi oyunda şak die yeni gelen classların dier classlara göre dengeli olmasını bekleyemezsiniz. o da zamanla olur. cidden rr6 üstü bi grubun yeni gelen bi class yüzünden pown yiiceini, veya 2500 range li bi ranger veya scout yüzünden pown yiiceni düşünüomusunuz? bunu yaşıosanız neden önce kendinize de deil direk oyuna bok atıyosunuz? burda en tecrübeli oyuncu Gladric sanırım. ben daha bi kere bu adamın oyundan yakındığını, yeni gelen exp lerden classlardan ağladığını görmedim. neden acaba? oynamak isteyen oynuyo, oynayan zevk alıyo bu oyundan. ne olursa olsun Evet ben çok aptalım,karşıma lönk diye çıkan sorcererın ben bi büyü bile atamadan mezzlemesini daha sonra çat çat petiyle ve lifetapiyle beni yatırmasını nasıl engelleyeceğimi düşünemiyorum. Taa ebesinin köyünden bitane adamın bana nearsight atmasına,bu büyünün 2-3 dakka sürmesine nasıl mani olacağımı da düşünemiyorum. Arkamdan bitane archerın çıkıp çat çat çat beni yatırmasını nasıl engelleyeceğimi de düşünemiyorum işte bu yüzden 3 dakka rez sick bekleyip sonra taa oraya kadar speedsiz tekrar ve tekrar koşmak zorunda kalıyorum. Dedim ya,çok aptalım...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar