guernica Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ronaldo kariyerinde hiç düşünmediği kadar çok asist düşünüyor şu maç. 1-2 tane güzel pasını yediler hatta.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 city i harcadı hakem.verilmeyen penaltı ve golü vardı.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PZero said: madrid rahat kazanır . almanya ligini yakından takip ediyorum dortmunt top oynayamıyor PZero said: moriarty said: pzero madridten ne istedin? 7.4 yetmedi mi? dortmound bu maci cok rahat alir diyelim bakalim nolcak. show yapar ikinci yari dortmond diyim daha etkili olsun hata canlı tanık olduk bu sefer
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahahah pzeronun futbol yorumlaması yasaklansın artık.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yalnız cidden Dortmund şu ŞL'de oynadığının yarısını Almanya'da oynasa Munih bu kadar rahat rahat gidemezdi. Açıkça lige önem vermiyorlar bu sene, Aksine Münih'te ikisinde de yardıra yardıra gidiyor örneklik olarak asfs
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 erdalz said: morinyo ortaya komuş modrici nerdeyse 415 gibi taktiği helalolsun. ama modric hep orda oynaycaksa alonsonun yerine hızlı adam almaları lazım veya essien Alonso evine geri dönsün. Çok özledik reyiz, Anfield ıssız :(
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2. yarı taktiği değiştirdi takım düzeldi ama 45 dakika maçı kurtarmaya yetmedi ha dortmund defansı iyi hazırlanmış mesut ve ronaldoya sürekli 3lü baskı uyguluyorlardı e pas çıkmayınca rahat kazandılar topu. yalnız mesut ne frikik attı be abi !
guernica Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Jürgen Klopp benim FM'de 2-3 sezon ligi domine eden halim gibi. CL alıcam diye çoluğu çocuğu salıyorum lig maçlarına.
Öne çıkan mesajlar