Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz 16 gb iPhone 4S

Pasha

Öne çıkan mesajlar

Red said:

Pasha said:

2. Eller ne zamandir yari fiyatina gidiyo? Dedigim gibi pazarlik yapariz yeterki karsimda ciddi alici olsun.

sıfırı 1700-1800 olan ürünün 1 sene kullanılmış olanına 1400 istemekten mantıksız değil.

Pazarlik yapariz yazdim oraya zaten. Alici arkadas limitini soyler duruma gore konusuruz. Olur olmaz problem degil :) benim telefonum arkadasin parasi cebinde kalir. Buyutmenin alemi yok, teklifleri konusuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardesim alici misin sen? Almayi dusunuyosan teklifini yaparsin. Uyarsa anlasiriz uymazsa gider baskasindan alirsin. Sen tek musteri degilsin benim telefonumda tek telefon degil. Sifiri 1200 tl amerikada diye 600 liraya satacak halim yok heralde.

Oraya 1100 e satmam mi yazmisim ki gelip sifiri su kadar diyosun bana?
Sosyal ağlarda paylaş

sıfırı amerikada 973 tl + kargo 50tl olsun hadi + pasaporta yazdırma 100 olsun hadi benden de bi 100 tl islesin etti 1200 lira. sen gelip 1400 tl yazarsan ikinci ele tepki cekersin ne bekliyosun.

dunya uzerinde 0 ı 1200 lira olan aleti de kimse 1100 liraya da ikinci el almaz yani.

hala da gelip 1100 e satmam mı demisim diyosun. tamam satarsın da mesajda 1400 yazıyo kimi kazıklamaya calısıyosun diye bi suru adam soruyo iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyede apple olmadigi icin garantisi gecersiz. Macbook pro vs ne alirsan al bilkom bakmiyo burda garanti dahilinde. Verdigin linkte store numaralari var. Ara sor cok arastirmayi biliyomusun ya :)

Bu arada dun TİM 1200 lira verdi note 2 ile takasa. Bilgin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...