Hardter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Arkadaşlar telefonu yeni aldım pc ye baglarken böyle bi sorunla karşılaştım sanırım bi çok kişinin başına gelmiş fakat düzeltemedim bir türlü yardımcı olursanız sevınırım ayrıca telefonu aldıgım yerde telefonun bi güncelleştirme sorunu oldugunu sölediler bi sonraki güncelleştirmeyi bekleyecekmişim şuan sürüm olarak 2.3.6 var bu konudada bilgisi olan varsa paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yardımcı olucak kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi uygulama yöneticisinde MTP uygulamasi var, onu bul durmaya zorla sonra kabloyu tak pc görcektir, benim s3'te de ayni sorun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 telefona reset attım düzeldi ilginize teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar