Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben kullanıyorum 32" samsung led'imle, gayet kral performans ama tek kötü yanı tasarım vs. yaparken bazen boyutlandırma da sorunlar yaşıyorum. Onun dışında birde Youtube'da düşük çözünürlüklü şeylere gelince ya da stream'den maçlar vs. seyrederken göz bozulması tehlikesi yaşıyorum. Başka da sorunum yok. Hele oyunlarda vs. kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 biraz daha açar mısın şu problemleri darkrider. tasarım yaparken boyut değiştirmede nasıl bir problem oluyor? bir de tv nin modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aldim gitti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 O degilde, caydim ya la.. Son anda iptal ettim siparisi 27" ekran aldim onun yerine. Netekim simdide projeksiyon tavsiyesi bekliyorum :D Max butcem 700-800 lira. Oda full karanlik, film falan izlerken keyif vericek bisi olsun yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar