Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Merhabalar herkese, sömestırda yurtdışına çıkmayı planlıyorum şuan kafamda. İlk olarak avrupaya gitmeyi planlamıştım ingiltereye falan ama soğuk olacağından falan dolayı belki güneye bir yerlere gidebilirim diye düşündüm dubai falan. 15 günlük bi gezi planlıyorum kafamda fakat dubaide 15 gün kalmak çok fazla olmaz mı? bi de o taraflarda başka yerler var mı gitmiş olanlar veya fikri olanlar cevaplarsa süper olur. Hostel gibi şeyler de var mı onları da hiç bilmiyorum yani avrupada kolay oluyo o işler de ondan soruyorum. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 avrupa soğuk olur fikri çok doğru, aşırı soğuk oluyor ciddi ciddi. ben ocakta budapeşte'ye gitme hatasında bulunmuştum, her yeri bembeyaz hatırlıyorum, fotolar da sırf beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 :) bende nolcak falan diyodum da düşündüm de muhtemelen büyük sıkıntı olur.. O yüzden daha güneye fikri mantıklı geldi aslında brezilya ya falan gidebilsem süper olur fakat uçak bileti falan çok pahalı 10-15 gün için çok mantıksız olur.. Dubai ve çevresi düşünüyorum işte ama hiç bilmiyorum oraları belki birkaç pati düşüncesini söyler diye beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 üstüne para verseler arap yarımadasına gitmem. birde ingiltereye gitmek isterken dubai'ye nasıl döndün? iki cümle övsek burdan vietnama gidersin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dubai kotu degil aslinda, gormeye deger bir yer. ha ondan once 20 yer vardir tabii de, yine de gorulebilinir. bir de kisin daha iyi sicak olur tabii, aranilan deniz kum vs ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gidip 15 gün kalırsan her yerde sıkılırsın aslında, 1 haftalık gideceksen eğer güney avrupa güzel olur; İtalya, İspanya falan düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 güney afrika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hahah yok aslında öyle değil. Ben yazın interraile çıkmıştım 7 ülke(italya,ispanya,fransa,lüksemburg,belçika,hollanda,almanya) gezdim toplam 14 şehir sanırım.. Aynı ülkelere gitmeyi şuan için istemiyorum açıkçası. Birkaç kişiyle konuştuğumda kışın çok soğuk olacağını söylediler o yüzden kararsız kaldım. Hani zaten her yer soğuk rusya'ya mı gitsem diye de düşündüm. şuan fikir aşamasındayım sadece farklı yerlere gitmenin kötü olmayacağını düşünüyorum ama arap yarımadası hakkında bir bilgim yok sizden başka yerler varsa aklınızda oralarında fikrini alabilirim. Aslında en kıyağı brezilya falan olabilir ama uçak biletleri çok pahalı o yüzden kısa bir yolculuk için gitmek de mantıklı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bir de dubai ye gitsem başka yerlere geçiş şansım olacak mı oradan? 15 gün aynı şehirde geçirmenin sıkıcı olacağını düşünüyorum interrail anılarımdan yola çıktığımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 somestrda guney amerika guneydogu asya akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 california'ya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Guney amerika guney asya güzel diyosun da uçak biletleri hep pahalı 2 hafta için o kadar uçak bileti ücreti vermek istemiyorum. Ne biliyim soğuk da güzel olmaz dediler düşündüm bi karlı karlı, rahat rahat gezmek varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne kadar verirsin ucak biletine iki hafta icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben geçen şubat ispanya'ya gitmiştim öyle çok soğuk olmuyor gayet de iyi oluyor hatta barselona'da falan kalınır 1 hafta bence ispanya'nın güneyi'de ayrı bi dünya diyolar bütçe ve vakit varsa değerlendirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 beyruta gidebilirsin tavisye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Gidiş- dönüş 750-1000 den yukarı vermek istemem uçak biletine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Tekrardan selam, sanırım son karar ingiltere londra olacak.. Soğuk havaya rağmen güzel olacağı kanaatindeyiz. Önerileriniz nelerdir ne yapılır, kaç gün kalınabilir, nerelere gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 şöyle bir liste paylaşayım. Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkeler: Avrupa: Arnavutluk,Bosna Hersek,Ermenistan,Gürcistan,Hırvatistan,Karadağ,Kosova,KKTC, Makedonya,Moldovya,Rusya,Sırbistan,Ukrayna. Asya: Endonezya,Filipinler,Güney Kore,Hong Kong, İran, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kamboçya, Lübnan, Makau,Malezya,Japonya, Singapur,Sri Lanka, Suriye, Tayland, Umman,Ürdün. Afrika: Fas,Güney Afrika, Kenya, Libya, Mauritus,Sudan,Tunus. Amerika: Arjantin,Bolivya,Brezilya,Ekvador, El Salvador,Guatemala,Haiti,Honduras,Jamaika,Kolombiya, Kosta Rika,Maldivler,Nikaragua,Paraguay,Şili,Trinidad Tobago,Uruguay,Venezüela. Umarım bazı arkadaşların işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 somestr da yurtdışı gezisine gitmek isteyenler katılabilir bizim somestr programimiz (19 Ocak-19 Şubat 2013) : Tanzanya,Kenya,Uganda,Kongo,Rhuanda ve Zanzibar iletişim ve sorularınız için twitter; @delmundocafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Vizesiz olan ülkeler de öyle yerler ki 2 böbreği de kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Myrica said: moldova vizesiz değil. moldovya diye bir ülke yok ayrica vizesiz ve yanlışımı düzelttiğin için sağol. http://www.trthaber.com/haber/gundem/bir-ulkeyle-daha-vizeler-kalkti-61667.html tabloya yanlış yazmışım,buraya yapıştırırken aynı yanlış devam etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fistan said: somestr da yurtdışı gezisine gitmek isteyenler katılabilir bizim somestr programimiz (19 Ocak-19 Şubat 2013) : Tanzanya,Kenya,Uganda,Kongo,Rhuanda ve Zanzibar iletişim ve sorularınız için twitter; @delmundocafe fistan bu senmisin ? Dünyayı gezmişiniz tabirini yerine getirmişsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 :)))) biraderim, derdin üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi? bendeki liste bu. elbette başka abidik gubidik birkaç ülke daha vardır bu listeye girmesi gereken ama elimdeki bu. idare edeceksiniz artık ;) moldova'ya da vizesiz gidiş artık bürokratik birkaç prosedüre kalmış, neticede iki ülke anlaşmışlar vizelerin kaldırılması için. önemli olan bu. yani sözün özü sömestıra kadar gidilip gelinir hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Masticore said: fistan bu senmisin ? .benim eniste oluyo kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fistan said: somestrda guney amerika guneydogu asya akar aynen...brezilya'da zaten yaz yaşanıyor olacaktır. uzak doğuda da her zaman, her yerde Tayland'ı tek geçerim. Malezya'nın ise Penang yarımadasını tavsiye ederim. Kesinlikle yeryüzü cenneti dedikleri yerlerden birisi orası. Güney Afrika'da Cape Town muhteşem ötesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar