Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Merhaba arkadaşlar ben Noyan yıllar sonra aranıza geri döndüm eski bir uo oyuncusuyum diye bir merhaba konusu açarak forumda malum konudan daha farklı alanlarda bulunmak istedim ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hoş geldin ninca kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 katsura pls go Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 h g Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Fly said: katsura pls go katsura janai Noyzura da ! Rerore said: hg hg yazarak post kasmak forum kurallarına aykırı mahkemeye vericem ! asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 NolaxThensbane said: hoş geldin ninca kardeş hoş bulduk . bu balon kaç mesajda patlıyor acaba ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hidrojen var patlatma aman yanarsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi her bişiyi mahkemeye veriyorsun ya! beyazlar geldi önce duş sularımızı bitirdi sonra bizi mahkemeye verdi olmaz böle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: NolaxThensbane said: hoş geldin ninca kardeş hoş bulduk . bu balon kaç mesajda patlıyor acaba ? mesajla orantılı değil, sanırım süresi var, 1 haftaydı ama galiba,tam hatırlayamadım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 NolaxThensbane said: hidrojen var patlatma aman yanarsın sen yanmazsam , ben yanmazsam ... dasaaa said: abi her bişiyi mahkemeye veriyorsun ya! beyazlar geldi önce duş sularımızı bitirdi sonra bizi mahkemeye verdi olmaz böle mahkemelik durum olmuyor aslında ya direk site yönetimine email geliyor bi gov.tr'den sonra ikinci kontrol süresine fixleniyor durumlar da bir gün içinde en çok yargılanan ve yanlış anlaşılan herkesin kendi bakış açısında kendince görmeye çalıştığı kişi oldum biraz ona üzülüyorum . 3 defa mahkemeye çıktım .. hiç bir zaman sevemedim mahkeme salonlarını .. şikayetçiyken bile suçlu hissettiğin bir yer orası .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ne işin var lan mahkemede? barış güvercini bi arkadaşa benziyorsun sen? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hoş geldin balonlu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: ne işin var lan mahkemede? barış güvercini bi arkadaşa benziyorsun sen? evimin terasında beyaz barış güvercinlerime yem verirken yan terastan birileri havalı tüfekle güvercinlerimden birine ateş edip sonra "lan burda güvercin beslemek yasak" dediğinde kendime engel olamaya çalışırken yanındaki diğer kişi "lan ks yapma o benimdi " diyince tutamadım kendimi .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ama bence yüzü güzel değil hg pati albüme çıplak fotolarını koyucakmısın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beğenilen bir mankenin sevgilisi olarak dönüş yaptın.hazır mısın? siyaset futbol din tartışmalarında yok edecekler seni sdfs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hg noyan kardeş. bi ricam olacaktı senden 8-) sanattan anlayan bi abiye benziyosun, şu albümdeki fotoma bi bak ya, kamyoncu dediler sakallar lens mi dediler çok kırıldım ama sen pro gözüyle bi bak da anlat arkadaşlara :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: beğenilen bir mankenin sevgilisi olarak dönüş yaptın.hazır mısın? siyaset futbol din tartışmalarında yok edecekler seni sdfs siyaset , futbol ve din konusunda çok acımasız biriyim. adres ver akayım direk.. en büyük hayalim kutsal topraklarda bir formation kurup sonra inandıkları varlığı dünyaya summonlayıp üstüne 5 kişilip bir parti ile raid yapıp solo olarak fatality yapmaktı . Sonra hayatıma aşk girince bunun yerine spiritüel bir akademi açma hayaline kapıldım sevgilimle . DRaGoN_SLaYeR said: hg noyan kardeş. bi ricam olacaktı senden 8-) sanattan anlayan bi abiye benziyosun, şu albümdeki fotoma bi bak ya, kamyoncu dediler sakallar lens mi dediler çok kırıldım ama sen pro gözüyle bi bak da anlat arkadaşlara :)-D ya bende merak etmiştim okudum kamyoncudan hallice demişlerdi sana . bu esnada aldırış etme böyle yorumlara bana da dünyanın en güzel erkeği muamelesi görürken doğduğumdan beri paticikte çok acımasız yorumlarla karşılaştım . ama link ver albümün bakayım ;D hoşbulduk bu arada hoşgeldin diyen arkadaşlar =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: siyaset , futbol ve din konusunda çok acımasız biriyim. adres ver akayım direk.. en büyük hayalim kutsal topraklarda bir formation kurup sonra inandıkları varlığı dünyaya summonlayıp üstüne 5 kişilip bir parti ile raid yapıp solo olarak fatality yapmaktı . Sonra hayatıma aşk girince bunun yerine spiritüel bir akademi açma hayaline kapıldım sevgilimle . beyler adam xunn terk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 raid drop sevgili dusuyor millete arkadas cosplayle ilgileniyor musun noyan kardes yap da gorelim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: beyler adam xunn terk xunn kim yaw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aleyküm selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: xunn kim yaw senin gibi bir kardeşimiz. çok sevilir burda. seni de severiz onu sevdiğimiz gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Fly said: raid drop sevgili dusuyor millete arkadas cosplayle ilgileniyor musun noyan kardes yap da gorelim ben sizden 1 hafta önce stalklamaya başladım ya http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4624607461482&set=a.4428531839714.183108.1481611131&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F339079_4624607461482_930415313_o.jpg&smallsrc=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F301248_4624607461482_930415313_n.jpg&size=1366%2C768 cosplay ile ilgilenmiyorum çünkü kendi karakterimi yaşıyorum çok fazla. kostüm partilerine noyan cosplayi yapmak istiyorum diyen arkadaşlarım oldu ayrı mesele . bi body paint ile ulquirra çalışmam olmuştu öyle eğlencesine . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 noyan diye bişey vardı ama neydi lan sen de mi noyan!! yok değildi bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.