Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam ;D

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

hidrojen var patlatma aman yanarsın

sen yanmazsam , ben yanmazsam ...

dasaaa said:

abi her bişiyi mahkemeye veriyorsun ya!

beyazlar geldi
önce duş sularımızı bitirdi
sonra bizi mahkemeye verdi

olmaz böle

mahkemelik durum olmuyor aslında ya direk site yönetimine email geliyor bi gov.tr'den sonra ikinci kontrol süresine fixleniyor durumlar da bir gün içinde en çok yargılanan ve yanlış anlaşılan herkesin kendi bakış açısında kendince görmeye çalıştığı kişi oldum biraz ona üzülüyorum .

3 defa mahkemeye çıktım .. hiç bir zaman sevemedim mahkeme salonlarını .. şikayetçiyken bile suçlu hissettiğin bir yer orası ..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ne işin var lan mahkemede?

barış güvercini bi arkadaşa benziyorsun sen?

evimin terasında beyaz barış güvercinlerime yem verirken yan terastan birileri havalı tüfekle güvercinlerimden birine ateş edip sonra "lan burda güvercin beslemek yasak" dediğinde kendime engel olamaya çalışırken yanındaki diğer kişi "lan ks yapma o benimdi " diyince tutamadım kendimi ..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beğenilen bir mankenin sevgilisi olarak dönüş yaptın.hazır mısın?

siyaset futbol din tartışmalarında yok edecekler seni sdfs

siyaset , futbol ve din konusunda çok acımasız biriyim. adres ver akayım direk.. en büyük hayalim kutsal topraklarda bir formation kurup sonra inandıkları varlığı dünyaya summonlayıp üstüne 5 kişilip bir parti ile raid yapıp solo olarak fatality yapmaktı . Sonra hayatıma aşk girince bunun yerine spiritüel bir akademi açma hayaline kapıldım sevgilimle .

DRaGoN_SLaYeR said:

hg noyan kardeş.
bi ricam olacaktı senden 8-)
sanattan anlayan bi abiye benziyosun, şu albümdeki fotoma bi bak ya, kamyoncu dediler sakallar lens mi dediler çok kırıldım ama sen pro gözüyle bi bak da anlat arkadaşlara :)-D

ya bende merak etmiştim okudum kamyoncudan hallice demişlerdi sana . bu esnada aldırış etme böyle yorumlara bana da dünyanın en güzel erkeği muamelesi görürken doğduğumdan beri paticikte çok acımasız yorumlarla karşılaştım . ama link ver albümün bakayım ;D

hoşbulduk bu arada hoşgeldin diyen arkadaşlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

siyaset , futbol ve din konusunda çok acımasız biriyim. adres ver akayım direk.. en büyük hayalim kutsal topraklarda bir formation kurup sonra inandıkları varlığı dünyaya summonlayıp üstüne 5 kişilip bir parti ile raid yapıp solo olarak fatality yapmaktı . Sonra hayatıma aşk girince bunun yerine spiritüel bir akademi açma hayaline kapıldım sevgilimle .

beyler adam xunn terk
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

raid drop sevgili dusuyor millete arkadas

cosplayle ilgileniyor musun noyan kardes
yap da gorelim

ben sizden 1 hafta önce stalklamaya başladım ya

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4624607461482&set=a.4428531839714.183108.1481611131&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F339079_4624607461482_930415313_o.jpg&smallsrc=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F301248_4624607461482_930415313_n.jpg&size=1366%2C768

cosplay ile ilgilenmiyorum çünkü kendi karakterimi yaşıyorum çok fazla. kostüm partilerine noyan cosplayi yapmak istiyorum diyen arkadaşlarım oldu ayrı mesele . bi body paint ile ulquirra çalışmam olmuştu öyle eğlencesine .
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...