Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka kredileri / Mortgage

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bankaların sitelerinde faiz oranları, kampanyalar zartlar zurtlar yazıyor bir sürü alternatif şeklinde. Bu kredi işleri için bankalar pazarlığa ne kadar açıklar? Örn. mortgage için çalıştığım iş yeriyle anlaşmalı bir banka, maaş hesabım olan falan kataloğun dışında bir teklif verir mi? Ne kadar esnerler?
Sosyal ağlarda paylaş

Verirler.

Kredilerin de maliyeti vardır ve şubeler bu maliyetin üzerine bekledikleri "spread"i (kar farkı diyelim) koyarak satarlar. Zararına satmak da şube yetkisinde olabilir fakat bu bankadan bankaya değişir.

Eğer şube sizi kaybetmek istemiyorsa bölge veya genel müdürlüklerleri ile uygunluk için yazışırlar. Aldıkları onaya istinaden de krediyi teklif ederler.

Daha bugün, Ziraat'in tabela dışı oranlarını 0,83 diye duydum. Araştırın isterseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni zamanında adamın biri aramıştı bizim şubeden. İlerde düşünürseniz bu numaradan arayabilirsiniz demişti sonra. Garip gelmişti de şimdi numarayı nerden bulıyım :D

Bizim şirket garanti hisselerini satmasaydı iyiydi o zaman herşey. Neyse, yarın bi sorıyım şubedeki elemanlara
Sosyal ağlarda paylaş

son 2 yıldır en iyi müşteri dostu krediyi şekerbank veriyor
ayrıca tek talimatla kredi kartından kesilen yıllık ucreti
aynı gün hesabına yatırıyorlar
ben çok memnunum allah razı olsun bi işim olduğunda
şubeye tek telefon yetiyor
bi araştır düşün derim
Sosyal ağlarda paylaş

benden hiç kredi kartı masrafı almıyor bankam, aynı şekilde şimdiye kadar hiç bi dediğimi iki etmediler sağolsunlar. ama kredi mevzusunda ne olur bilmiyorum tabi :D neyse 2-3 yerden alıp bi karşılaştırmak lazım herhalde
bi de hakan bu işin gurusuymuş, onla konuşmak lazım tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...