Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Arkadaslar eMule kullaniyorum indirdigim dosyada resimde halka icine aldigim sey cikti daha tamamlanmadida merak ettim ne anlama geldigini bilen varmi? Not.Kesin bilen varsa sölesin lütfen.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 fake demek oluyor büyük ihtimalle bozuk dosya, veya içinde farklı birşeyler var. bundan dolayı fake diye rapor edilmiş, sen de bunu çektiğin için o sembol çıkıyor yanda... ayrıca emule'un faq'ında o sembollerin hepsinin anlamı vardır, ben de eskiden sitesine bakıp öğrenmiştim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sağ click> show comments, orda birisi olumsuz bir comment yazmış dosya hakkında, fake ya da atıyorum movie ise hatalı felan demiş olabilir örneğin.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tüm iconlar (emule plus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Teşekkürler hepinize %93,7 sini çektiğim için iptal demicem bakalım ne çıkıcak buraya yazarım :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar