moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oda parfümünün pıstlamasını 5000 kişi takip ediyorsa, o da uğraşır. zaten otomatik sistem ayarlamışta, işsiz olanlar takip edenler.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 otomatik nasıl ayarlıyor yahu yok öyle bişi.
cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 4,705 Followers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o değil de kimi zaman insanın ödünü bokuna karıştırıyor şu alet
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ilk pili bitti mi gg sonraki pil 6 ay sonra alınır
cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Özellikle bana denk getiriyor o pisst zamanı nası denk geliyorsa hep yanına gittiğim an pisssst Nefretim oluyor bir an saniye...
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 escape said: otomatik nasıl ayarlıyor yahu yok öyle bişi. ekstra siteler, applar var bunun için.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 iyi de tweetlerin hepsi aynı değil ki? uzunlukları... biri PISTT diğeri PISSTTTTTT bir diğeri PISSSSSTTT falan.. değişik değişik yani. otomatiğe taksa aynı tweeti atar.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Followladım bir de retweet ettim. Kendimi acayip "Normal" hissettirdi bana bu :)
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 20 tane PISTT yazmistir programa random atiyordur birini
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kimse gerçekten bunun başında bir adam olabilecğine neden ihtimal vermiyor lan?
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 escape said: iyi de tweetlerin hepsi aynı değil ki? uzunlukları... biri PISTT diğeri PISSTTTTTT bir diğeri PISSSSSTTT falan.. değişik değişik yani. otomatiğe taksa aynı tweeti atar. abi neyin inadı bu anlamadım ki. tek bi oturuşta hepsini ayarlıyosun işte. 1 ay boyunca otomatik yolluyo ayarladığı şekilde belli aralıklarla.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bakıcam ulan!! bu dediğiniz gibi bir program, app vs arıcam..
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu oda parfümünün bin katı kullananlar var yani o daha kötü. ayakkabılarımı giyiyorum, bağcıklar muhteşem, arkadaşlarla kapıdan çıktık falan günde 1000 tweet atan arkadaşlarım var çok garip gelmiyo
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 escape said: bakıcam ulan!! bu dediğiniz gibi bir program, app vs arıcam.. direk sana yaziyim dicem; ama vazgeçtim sen bul. inadına değsin :) hadi yatıtm ben iyi geceler
cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam cevap verdi başında biri var ! BOt değil OMG !
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lan arada girip cevap yazıcak tabi. skynet kontrol etmiyo tabiki adamın twitterını ahah
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 escape said: kimse gerçekten bunun başında bir adam olabilecğine neden ihtimal vermiyor lan? Kimsenin skinde degil. Senin yaptigin daha buyuk issizlik.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gecenin bu saatinde iş var da biz mi yapmadık
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Gecenin bu saatinde ayakta olman en buyuk issizlik.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben 02-03 halı sahadan geldim dusumu aldım yatıcam simdi de escape sen napıyon ACABA
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 durum 9-8 iken son dakikada beraberligi getiren golu attım bu arada
Öne çıkan mesajlar