xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bbyi sadece torchtan tanirim. ama 9700 ya da 9900 sadece incelmistim. bb nin dokunmatigi kil. iphone dan sonra hic bir telefonun dokunmatigi o kadar seksi gelmiyor. tr ye gore daha dusuk bi fiyatlandirma ve tarifesi var. almali mi napmali ? hangisini tercih edersiniz bir de bis almadan. whatsapp, fb vs gibi normal samsung iphone da ki gibi internet kullanimi yapabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Blackberry bitti ya, ben halen kullanıyorum ama arada bi sağdan soldan android iphone felan geçerse kurcalarsam utanıyorum kendi telefonumdan sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BiS satın almadan whatsapp ve facebook kullanabilirsin. ama whatsapp sürekli problem çıkarıyor bis olsun yada olmasın bbm ve diğer bbm servisleri kapalı olur bis aktif etmezsen facebook'uda internet servisin üzreinden kullanırsın işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 @reampage +1 çok fonksiyonel falan geliyor banada kullanımı kolay ama bayada yetersiz kalıyor :P sadece authenticator olarak kullanıyorum gerçi bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 acikcasi ipad oldugu icin hic bir seye ihtiyacim olmuyor neredeyse. ve bb gayet sade bi telefon. samsung iphone u vs takip etmekten ne alsam acaba diye dusunmekten herhalde kafayi tirlattim. bb 9900 dokunmatikli mi yoksa 9700 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar