Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yolda bin dolar bulsaniz naparsiiz

togi92

Öne çıkan mesajlar

Kendi ekonomik durumumu düzelittikten sonra gerçekten ihtiyacı olan insanlara bağışlardım . Okul yaptırırdım , Çocuk esirgeme kurumuna bağış yapardım , Afrika'daki aç insanlara erzak gönderirdim .

Gerçekten o kadar çok işsiz aç ,gece gidipde sıcak yatağına giremicek bırakın yatağı bi evi bile olmayan okadar çok insan var ki. Ve bu oran Güzelim Ülkemizde her geçen gün dahada artıyor .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

bin dolara ne okulu ya ahhaha

ahah gece gece koptum ya

bin dolara git iki üç alış veriş yap biter o ..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 10 Kasım 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lan olm bi susun ya . Fantezi yapıyoz içine Sıçtınız . Allam ya .
bin dolar bu boru değil onu bulamayan insanlarda var :P[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Sosyal ağlarda paylaş

bin dolar bulsam gidip 512 mb ram, bir de geforce 6800 ultra alırdım,
eski ekran kartımı da satıp, geri kalan paraya da, 250gb harddisk alırdım.

p4 3.0 ghz, 1024 mb ram, geforce 6800 ultra, 250+120gb pc ile ortalarda dolaşırdım ehehehe.

yeter di mi bu para, sanırım doğru hesaplamışımdır :-P[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

1000 usd ye yapılabilecekler : Rus revüsüne gidin , Gözünüzü doyurun bi gecede ÇATIR ÇATIR yiyin , Aile fertlerinize bişiler alın , Kız arkadaşınıza sera satın alın (içi gül dolu olsun) . Helikoptere binin yanınıza bi roket arat alıp en yakındaki gökteleni vurun , Irağa gidip mücait olun , Mahya yaptırıp üzerine düşüren sağolsun yazdırın , Eşşek çiftliği (Ünlüler çiftliğinin yanına kurun ) , üzerinde elmas işlemeri olan künye alın boyle kalın bi zincirden 24 ayar altından ustunde isminiz yazsın , keraneye gidin ! vs vs vs ....

Listeye ekleme yapabilirsiniz source kodunu açık bıraktım :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|
Sosyal ağlarda paylaş

bir bisiklet,bir çukulata,bir ev ve onun içinin döşemesi,bir araba ve modifiye,bir saat,bir takım elbise,bir spor takım elbise,bir dolap,bir çekmece,bir gümüş kolye,bir bilgisayar,bir motokros motoru,bir şişme oyunca ördek,bir Türkiye bandanası,bir havaalanı,bir ufo ve iniş takım seti,bir TTnet ömür boyu işkence pakedi,bir kütüphane ve dünyadaki tüm kitaplar seti,bir ferrari,bir boeing 999,bir Burj-el-Arap,bir Yat,bir kat,bir kondisyon bisikleti,bir anahtarlık,bir cd çantası,bir cep telefonu,bir videokamera,bir büyükboy atlas,bir maden suyu,bir makineli yada makinesiz tüfek,bir dijital fotoğraf makinesi,bir guguk kuşlu saat,bir güneş gözlüğü,bir iç don lastiği,bir fosforlu karanlıkta parlayan yapıştırma seti,bir yanar sönerli ışıklı hortum,bir cd fabrikası,bir software-hardware fabrikası,ve bir bisiklet-parçaları-aksesuarları fabrikası ve birde sanırım komple giyim fabrikası alırdım.

Sanırım bu kadar...![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Sosyal ağlarda paylaş

christian ronaldo'yu fenere transfer eder 5 yillik parasini pesin verirdim.[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

bir şişe soğuk su alır içerdim . Artık parayı bozucak bakkal düşünsün :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|
Sosyal ağlarda paylaş

nerde hani nerdelan??!?
.
..
...

şey ee ytl ye çevirirp bankaya yatırırım faizi nekadarsa okadar yeriz artık:)

yoklan vazgeçtim giderim bilgisayarı yenilerim alala[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...

[Bu mesaj Chemical tarafından 10 Kasım 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 10 Kasım 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda togi92 ye bi kaç soru sormak icab ediyo ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|
Sosyal ağlarda paylaş

ohannes lan..insanlarda geyik tükenmiş anlatılan başa dönmüşler...al bu konu 90 larda açılırdı meyhanelerde "fikret,yerde tam 500 milyon buldun naaparsın?"şuraya bak...tam geyik muhabbeti haa...
halicin dibinde altınalr varmış baba bea?ne dersin?
;)[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...