xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Eski bir laptop sattim, faturasi yoktu ondan ehliyetin on yuzunu fotokopi cektirip su seri nolu laptopu sattim diye bir kagida yazdim. Laptopun icinde korsan win ve office vardi, cok kafama takildi sorun olur mu acaba? win ve office de sattim diye yazmadim sadece laptop yazdim, ama windowsun yukleme tarihine bakinca sattigim gunden once yuklendigi anlasilir, tabi belki de ben trial yukledim adam sonradan crackledi belli olmaz heralde. ayrica adam is yaparken kullanacakmis yaninda tasiyacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 FBI kapına dayanır bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fbi gelir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ciddi soruyorum bi trollemeyin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yavaşsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg adama "orcinal findos var içinde aqa" diye sattıysan ekşir bence başına. ya da fbi ve HEADSHOT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yok tam tersine adama soyledim orjinal degil bu diye Aklima takilan su adami kontrol ederlerse adam ben bilmiyoduk aldigim kisi oyle satmis derse sorun olur diye korkuyom hani sucu bana atarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sana ne bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 E windowsun yuklenme tarihi benim adama satis tarihimden daha eskiye dayaniyor, kimlik fotokopisi de verdim adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 adam fbi'da mı çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Vindoz icin para almadim, notebook fiyatiydi o dersin basina bisey gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hiç bir şey olmaz , şikayet edilmesi gerekiyor ki ,özellikle takip edilmesi gerek vs. vs. vs. çook uzun iş. Alan adam zaten büyük ihtimal, format atıp başka kaçak windows yükler. O önemli değil , önemli olan içinde fotolar, adresler ,özel bilgiler, Biolojik üreme belgeselleri kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fatura yoksa yasal satış yokki zaten adama sen onu satmadın gibi bişi cıkıyo ortaya aslında o laptop yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ahahaha bu nası bi paranoya arkadaş. raad olun az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 beyler adam cevap yazmıyor eve FBI geldi kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tesekkurler gencler, icim rahatladi biraz eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://rlv.zcache.com.au/paranoid_parrot_bird_advice_animal_meme_poster-r7d43067ae56e460f8cc862d4383e5840_a21y_400.jpg?bg=0xffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abov adam o laptopla suç işlerse elinde de o kağıt var yandın sen. içine düzenlenme tarihi satıştan önce olan bir ergenekon.doc darbe.xml koyduğu an bittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar