Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abyys Dungeon


noface

Öne çıkan mesajlar

Belli bir yüzdesi yok. Shard çıkma olasılığı bile var. Normal olarak crimson, chitin cıkartabilirsin. Mümkün olduğunca 10 abyss den aşağı oynama. Şu aralar abyss doldu etraf abyss çıkarırsan oyna yoksa satmakta baya zorlanırsın. En azından amorti edecek itemler cıkarabilirsin.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abyss satmak için en iyi yer abyss dungeonun içi 180 k dan 50 tane kadar sattım. Zaten max 5 dkk vendor mode da duruyorum ve bitiyor. En iyi para kasılacak yer orası bence gerek yaratıklardan çıkan gold lootları gerekse çıkan abyss gem gayet iyi. hatta aşağı odalarda lvl bile kastım ben en iyisi o oluyor hem para hem gem hemde exp daha ne ? :)

Ancak belli bir seviyeden sonra " Ulan shard almam lazım 90 m kim kasacak şimdi" diye düşündüğünüzde abyss gemler ile şansınızı deneyin bana adoniste Shard çıkmıştı ancak ne yazık ki karakterim priestti :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en ıyı para bence cz de cıkıor (coLonyzone) adamları kes paralarını aL yarım saat ıcınde 700.000 flaan param oldu clan cok saglam orc koylerını falan basıolar.[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_KoRn_, 11 Kasım 2004 11:05 tarihinde demiş ki:
en ıyı para bence cz de cıkıor (coLonyzone) adamları kes paralarını aL yarım saat ıcınde 700.000 flaan param oldu clan cok saglam orc koylerını falan basıolar.

Evet benim gibi ilk oynayıslarında 30 olunca colony e üzerinde 1 m le giden kerizler olduktan sonra :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak soyliyim Abyss kasacaksan git kas paranı verme Kurmardan cıkma olasılıgı mannere baglıdır.Chitinde Cıkar Cleaverde Shardda Ama Cıkma Osılıgı %de 3 _ 5 arasıdır umut baglama pek fazla ben 35 tane oynadım hiçbirsey cıkmadı yanımdaki arkadasım 2 tane oynadı Crimson Robe Ve Warrior Chitin Cıkardı :) manner pointi 462 idi benim ise 85 bence manner den kaynaklanıyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya gecen gun armut kavun falan cıktı sınır oldum 4 tane abyss bosa gıttı[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forumda modlarda maner suan calısmıyor dıyor buz kirpisi kardes takıp edersen olayları yakalıyacan da ben kıtabını yazdım edaları ıle buralara yazı yazma fasulyeden koymamıslar ama suan ıslevı yok[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noface, 11 Kasım 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
forumda modlarda maner suan calısmıyor dıyor buz kirpisi kardes takıp edersen olayları yakalıyacan da ben kıtabını yazdım edaları ıle buralara yazı yazma fasulyeden koymamıslar ama suan ıslevı yok

Tüm hastalar neden beni buluyo! Yazdıgımı bir kere daha okurmusun,hatta sen her okudugunu 2 kez oku.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...