fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 pvp gerçekten çok rezil bu oyunda bu aralar... şimdi benim bu oyuna gidecek bir pvp sisteminden bahsetmek istiyorum benim fikrim bu sistem... şimdi galakside bir savaş var değil mi ama kisme bu savaşı göremiyor... overt covert olayı da tamam olsun ama herkes covert geziyor ben dahil... overtsa kırk yılın başı savaş olacak da overt olcaz sonra gene coverta doncez... şimdi loot olabilir oyunda ama mesela üstündeki herşeyi değilde yanında bulunan bir tane değerli şeyi alabilir mesela seçecek artık ne varsa... onun dışında bu oyuna ordu sistemi getirilmeli adam gibi yani storm trooperlar player olmalı rebel commandolar da player olmalı ve bunların işi gücü birbirlerini gördükleri yerde saldırmak olmalı başka işi olmayacak bunların ha bir de bunlar öyle teras kasi olmayacak adam gibi rifle veya carbine dalacakalr birbirlerine filmlerdeki gibi... zaten şimdi benim düşüncem melee proflar gcw de savaşmayacaklar... onlar için ayrı bir hutt faction sistemi getiriecek çünkü kim gördü filmlerde tekme tokat dalan ya da copla dalan bir storm trooper? ha b hutt factionlar ama 2 tane olmayacak bir üsür olacak ve bunlar isterlerse kendi aralarında allience flm kurabilecekler başka bir factiona karşı ama burda playerın seçmesi gerekn birşey var ya galaktik savaşa gircek ya da huttlar arasındaki çatışmalara girecek yani ikisinde birden aynı anda savaşamayacak... ve bunların overti covert olamayacak birbirlerini gördükleri yerde dalacaklar ha bir de bunların dışıdna ayrı neutraller gene olacak normal takılmak isteen zanaatkarlar vs ama benim düşüncem 1 den fazla combat profu olan neutral olamayacak tabi bu 2 skill master şekli olabilir bunu da tek prof craft tek prof combat olanlara kolaylık açısından söyledim... zaten 2 prof master combat skilli olan adam savaşçıdır... sonra bu skill geliştirme sistemi tamamen değişmeli bence pve gene olsun ama pvp de 1 adam öldüren kişi 1 saat pve yapmış kadar xp kazanmalı bence ki bu da pvp yi iyice ateşler... haydi bir saat abartı oldu belki de 10 katı kadar fazla xp kazanmalı bence adam başı 30 40 k xp gibi veya 50 100 e kadar yolu var bu işin.. böylece hem çeşitlilik artar hem de insanların önüne yeni bir gelişme yolu çıkar... bazı kişiler pve den hoşlanmaz bunlar direk pvpye girerek gene hem oyundan zevk alıp hem de karakterlerini geliştirmeye devam edebilirler... bunun dışında oyuna yeni armor ve silahlar eklenecek.. bir de şu rütbe olayları adam gibi olacak playerlara da sökmesi sağlanacak mesela bir player colonel bir player private a emir verebilecek eğer private yapmazsa cezalandırılacak vs... işte bunun gibi birkaç şey daha katılırsa gerçekten heyecanın dorukta olacağı bir pvp sistemi olacağına inanıyorum ve bir de araçlara atst gibi şeyler eklenmeli mesela bunları playerlar kullanmalı ya da ne bileyim bu tarz şeyler tank uçak vs yani uzayda olan değil de normal gezegenin içinde de olacak... tabi apayrı bir oyun yarattığımın ben de farkındayım ama böyle olsa çok hoş olurdu... ha bir de her zaman istediğim bir şey olmuştur mesela bestine imperial şehridir ama rebeller orayı basıp ele geçirdiklerinde imperialler tekrar ele geçirene kadar rebel olması gerekmekte bence ya da bunu gezegenler olarak da ele alabiliriz... tabi aynı zamanda hutt factionlar içinde böyle bir şey olacak mesela onlar da tatooine veya nym'in olduğu gezegen neydi adını unuttum bu gezegenleri kontrollerine almak için çarpışabilirler... neyse bunlar benim fikirlerim ekleme ya da çıkartma yapmak isteyenlerin görüşlerine açığım... ha tabi bunun hiçbir zaman tam olarak gerçekleşemeyeceğinin de farkındayım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sw Battlefront yazdin sen kardes :) O imperiallarin hemen dalma olayi olmasi sacma olur ana savaslar disinda,cunku sehirde gezen adamin alninda ben rebelim yazmamali.Onada care playerlar scan araci tasiyabilecek.Nasi npc stormtrooperlar scan yapiyorlarsa sende yapabileceksin.Eger rebeli yakalarsan o zaman dalabileceksin.Ayrica lootta ustunde tasidigi herseye olmali. Ne abi ole full setin ustune isinlanmasindan daha sacma bisi olamaz oyunda,clone item,clone item olsa nese cunku sen itemlara bile dokunamiyon,teleport item :p .Ama o atstlere playerlar binse kral olur iste. Birde yanina alabildigin trooper saysi artmali.O ne ole cuk gibi 1 atst 2-3 trooper. Bence rutbenle beraber komuta edebilecegin trooper artmali.Mesela ben colonelim bi 20 storm trooper,2 atst falan kullanabilmeliyim. Birde cok sacma o kadar puan rutbeye harcadim hic bi artisi olmadi bana,ama iste mesela colonel oldugun zaman otomatik bi at-st ,2,3trooper vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 PvP istemeyenlerin pvp isteyenlere "ya kardesim git sunu oyna git surda buun yap" gibi bi akil vermeleri yada pvp isteyenlerin istemeyenlere "git su oyunu oyna pvp istemiyosan git npc kes" gibi laflar etmeleri nekadar dogru. Bu oyunda hikaye geregi PvP olmak zorunda. Cunku karsi olan 2 taraf var. İmperial ve Rebel. Bu faction lari secen kisiler permaovert olmali ve birbirlerine her sart altinda saldirabilmeli. Bu 2 taraftanda olmayanlar icin fi tarihinde Hutt faction i olacak laflari vardi. Bence Hutt faction ida olmali onlarda overt olmali genelde bu faction da olanlar smuggler , bh vs proff lari secmeli. Bide ben ne tatli ya nede tuzluya karisirim diyen neutral olmaliki bunlarda eli iste gozu ask meskte olan crafte di dancer di musician bilimum entertainer class lari olur. Bunlar overt olmazlar zanaat ve sanat larini icra ederlerdi. Yada combat prof olup hunt yaparlardi. Ama ne 1 factional quest i yapar nede item ina sahip olurlardi. Bunlarin olmasi gerekiyor bu oyunda. PvP ninde craft inda Hunt inda. PvP loot olayida cok guzel yapilabilir. belli basli itemlar loot lanir belki silahlar lootlanir hadi ozel giysiler uzerinde attachmentlari bulunan giysiler lootlanmaz. belli bi miktar parasi lootlanir. Bide insure olayi koyarsin biraz daha fazla paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hikaye gereği pvp olması gerekiyor diyosun. filmlerin hangi bölümünde rebeller gördükleri stormtrooperlara her an saldırıyorlar? eğer hikayeye uygun bi pvp istiyorsanız. implerin her daim overt rebellerinde her daim yarı-overt olmaları gerekiyor. yarı overt derken demek istediğimde şu. rebel playerlar kendi factionlarını belli etmedikleri sürece covert olucaklar. peki bu covertlık nasıl kalkıcak? mesela sliced weapon kullanmaya başladıklarında veya spice yediklerinde. veya ne biliyim smuggler olanlar imp bir playerın yanında slice yaptığında. aynı jedi visibilty si gibi. ayrıca yine benim fikrim olan bişeyde şudurki imp ve rebeller arsında çizginin tamamen ayrılması. rebel bir player imp bir adamın vendorundan alış veriş yapamamalı. buda crafterları faction seçerken pa larının değil oyundaki görüşleri dogrultusunda faction seçmeye götürücektir. ayrıca rebel bi doctorun imp bir player ı buff yapamamasıda düşünülebilir.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 arkadaşlar madem hepimizin aklında fikirler var. bunu bu topic altında derleyip toparlıyıp offical forumlara türk oyuncuların oyunu geliştirmek için düşünceleri olarak postlayabiliriz. benim fikirlerim bunlar. lüfen sizde kendi fikirleriniz oyunu kötüleme/iyileme yapmadan "şunlar şunlar olsun şunlar şunlar olmasın" diyerek yazın. belli bi noktaya varırız. hazır combat revamp ta ortalıkta dolaşıyoken belirli bi şekilde türk community sinin gücünü gösterelim.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: heyd, 02 Kasım 2004 09:51 tarihinde demiş ki: hikaye gereği pvp olması gerekiyor diyosun. filmlerin hangi bölümünde rebeller gördükleri stormtrooperlara her an saldırıyorlar? Benim icin olay burda kopmustur artik karsilik bi yazi yazmama gerek yok. Oyun neredeyse 1.5 sene olmus ve bugune kadar hicbi olay hikaye/film lerle uygun gitmemis ve bu tarz bi laf ediliyorsa sanirim bunu diyen kisinin idrak etmesi icin bi 3 yil daha oynamasi gerekiyor. Artik oyunu su filimle kiyaslamaktan vazgecin. Ben milyon tane sebep yazarim agzini bile acamazsin filimlerle kiyaslamaya calisirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: heyd, 02 Kasım 2004 09:53 tarihinde demiş ki: arkadaşlar madem hepimizin aklında fikirler var. bunu bu topic altında derleyip toparlıyıp offical forumlara türk oyuncuların oyunu geliştirmek için düşünceleri olarak postlayabiliriz. benim fikirlerim bunlar. lüfen sizde kendi fikirleriniz oyunu kötüleme/iyileme yapmadan "şunlar şunlar olsun şunlar şunlar olmasın" diyerek yazın. belli bi noktaya varırız. hazır combat revamp ta ortalıkta dolaşıyoken belirli bi şekilde türk community sinin gücünü gösterelim. subscriptionim olsa emin ol topic acardim.... ki zaten insanlar actilar zamaninda sadece sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 pvp yavan, çok ezik kalmış. Şu dönemde Rebelların yarı saklanır durumda olması, implerinde daha güçlü olmalarına rağmen her daim overt olması lazım. Tıpkı Rebellar yönetimi ele geçirince tam tersi olması gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Heyd diyosun ki o kadar avlanıcam et topluycam (öyle yazmamışın da ben seni tanırım) sonra adam gelip beni öldürücek herşeyimi alıcak. Sen de nuetral olursun bunlara karşı. Elin dancer'i neden rebel oluyo ki. İmp - Reb her daim overt olacak ki bi manası olsun. Corucsant da yaşayan iş , ev insanların sanıyomusun ki bi tarafın sempatizanı olarak eylemleri oluyo. Oyunun saçma tarafı o. Sen hani süper poerplayersındır mükemmel defansli bi template yapmışındır anca o zaman bi tarafa katılırsın. Resmen 80'li yılların türkiyesi gibi su an etraf. Haritanın yarısı mor yarısı açık mavi. Dehatt çok haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Penthesilea, 01 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşım oynamadan etmeden nasıl böyle atarsın be güzel kardeşim. Dark jedi olduktan sonra, sürekli pvp ye açık durumdasın ve konseyde yükselmek için karşı taraftan jedi kesmek zorundasın mesela. Bi araştır öğren öyle kötüle bişiyi. dark jedi knightim her daim overtim birak kesecek layt bulmayi kescek rebel bile yok ortada, her geze min 5 gezegen dolasip en son ns kesip geri donmek zorunda kaliyosun. karsi factiondan jedi yakaladiginda bombok olan skill treelerden dolayi km lerce kovalayip adamin ping farkini da kullanarak ortadan kaybolmasini seyrediyosun. ben hala kendimi bu oyun icin zorluyorum ama acikcasi daha ne kadar dayanirim onuda bilmiyorum. ha bide lutfen ole bilmis bid bidi leri yapmayin sen dark jedimisinki adama bole bi giris yapiyosun az sakin canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 şunu bi anlayın yahu faction seçen pvp yapmak zorunda değiiiil.isteyen pvp yapmal isteyen cs oynasın. jedi ile pvp yapmak isteyende jedi kinght serilerine göz atabilir. gelipte bıdı bıdı oyun kötü oyun kötü demeiyn kimse size zorla verditmiyo ayda 15 dolar. verenlerin keyfini bozmayın. ben oyuna bazen sadece chat yapmak için giriyorum. hem bounada dilinizi yormayın sizin dediğiniz şey OLMIYACAK!!! (combat revamp ı görmedim daha belki ondan pvp olayı benm dediğim gibi olabilirmiş...) o yüzden ben rahatım. siz beğenmediğiiniz oyuna verdiğiniz 15 dolarlara yanın.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Solar, 01 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki: said: flameeye, 01 Kasım 2004 20:33 tarihinde demiş ki: pvp ve loot istiyorsan nebulada action yap(hazır yenilik yapıp artık sadece bir pvp serveri olduğunu kanıtlamışken).boşuna swgyede paranı harcama.zaten oyunda loot olmaması çok iyi bişey. jediyı öldüren bh gitçek adamın lighsaberini alcak üstündeki giysiyi alcak cart curt. adam lsyi kaybetiğinemi yansın xpyi kaybettiginemi? Iste o zaman zkini sallasan jediya carpmaz ortamda. Jedi oluncada olmeyeceksin.Hakeden jedi olacak iste,oyle grindci veletler olamayacak. En iyi olan hayatta kalir. Kilicin gidiyorsa yenisi yapacaksin. Al oyle kilici eline salla bol keseden,oh olsemde itemlar kaliyor yoookk. Jedi robe olayi swgde abartilmis bi olay.Git baska bi robe yaptir vs vs. Oyunun jedi sistemi zaten swnin disinda konu olarak; soyle diyeyim jedisan saklanmasini bileceksin gucune ulasana kadar. Master LS birazda jedi toughness oldumu gelsin bh,10 tanesi gelsin. Hatirlarim Jedi guardidanin tekine starportta 10 kisi saldirmisti,hepsi corpsedu sonunda. söylediklerin biraz garip değilmi ? 1 tkm 1 doktor jedi knight alıyor 1 bh 1 tkm jedi knight alıyor bence jedi ların işi gerçekten çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Arkansis, 03 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki: söylediklerin biraz garip değilmi ? 1 tkm 1 doktor jedi knight alıyor 1 bh 1 tkm jedi knight alıyor bence jedi ların işi gerçekten çok zor. bu söylediğim olaylar kaç kere gözümün önünde oldu jedi yere düşüyor kendini heal ediyor kalkıyor(dizzy) tekmelemeler devam ediyor bi bakıyorsun adam corpse... birde o kadar exp kaybediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Arkansis, 03 Kasım 2004 15:03 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 03 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki: söylediklerin biraz garip değilmi ? 1 tkm 1 doktor jedi knight alıyor 1 bh 1 tkm jedi knight alıyor bence jedi ların işi gerçekten çok zor. bu söylediğim olaylar kaç kere gözümün önünde oldu jedi yere düşüyor kendini heal ediyor kalkıyor(dizzy) tekmelemeler devam ediyor bi bakıyorsun adam corpse... birde o kadar exp kaybediyorlar .... kimmis o jk 2 kisiye karsi dovusemeyen ? merak ediyorum elini kolunu sallayip 2 sini de alir jk, alamayan ise oturup dancer lik yapsin cantina da. sunu bil ki o sahneyi gordum diyosun, bir daha da goremezsin adam afk felandi herhalde ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bilemiyorum abi ben alır almaz meselesi hakkında bilgim yok jedi knight ile duel yaptım gerçi karakterim doktor 1 2 vuruşta öldüm farketmez ama gördüklerim bunlar adamlar yere düşürüp tekmeliyorlar ben bişi anlamadım bundan ... melee karakterler sanki daha güçlü ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: heyd, 02 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: şunu bi anlayın yahu faction seçen pvp yapmak zorunda değiiiil.isteyen pvp yapmal isteyen cs oynasın. jedi ile pvp yapmak isteyende jedi kinght serilerine göz atabilir. gelipte bıdı bıdı oyun kötü oyun kötü demeiyn kimse size zorla verditmiyo ayda 15 dolar. verenlerin keyfini bozmayın. ben oyuna bazen sadece chat yapmak için giriyorum. hem bounada dilinizi yormayın sizin dediğiniz şey OLMIYACAK!!! (combat revamp ı görmedim daha belki ondan pvp olayı benm dediğim gibi olabilirmiş...) o yüzden ben rahatım. siz beğenmediğiiniz oyuna verdiğiniz 15 dolarlara yanın. sen ne agresif adamsin yahu biz senin chat yapma istegine saygiyla egilecezde sen bi turlu bizim pvp istegimizi anlayamayacaksin. demokrat arkadasim aksiyon istiyoz biz ayrica aksiyon icin cs de oynuyoz baska seylerde bundan nie sen ole utanilcak bisimis gib konusuyosunki ben sana chat istiyosan git mirce takilmi diorum seni dinliyyorum. ve icimizdeki derdi bizim gibi dusunenlerle paylasiyoruz illa muhalefet etmen gerekmiyorki.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kimse başından beri anlatmak istediğim anlamıyorki.hepimiz bilyoruz oyunun sizin istediğiniz gibi olmıycagını herkesin birbirine overt olmıyacağını. e madem bu iş böle ya bu oyunun olduğu kabul edip öyle oynıycaz yada bırakıcaz başka oyun oynıycaz bu kadar basit.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 wow oynayın wow pvp serverında... en güzeli :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: sadATS2, 02 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşım oynamadan etmeden nasıl böyle atarsın be güzel kardeşim. Dark jedi olduktan sonra, sürekli pvp ye açık durumdasın ve konseyde yükselmek için karşı taraftan jedi kesmek zorundasın mesela. Bi araştır öğren öyle kötüle bişiyi. dark jedi knightim her daim overtim birak kesecek layt bulmayi kescek rebel bile yok ortada, her geze min 5 gezegen dolasip en son ns kesip geri donmek zorunda kaliyosun. karsi factiondan jedi yakaladiginda bombok olan skill treelerden dolayi km lerce kovalayip adamin ping farkini da kullanarak ortadan kaybolmasini seyrediyosun. ben hala kendimi bu oyun icin zorluyorum ama acikcasi daha ne kadar dayanirim onuda bilmiyorum. ha bide lutfen ole bilmis bid bidi leri yapmayin sen dark jedimisinki adama bole bi giris yapiyosun az sakin canim benim Yazdığımda zerre yanlış var mı über dark jedi knight arkadaşım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yani su son yazilari okudumda baya bi eglendim acikcasi. İlk olarak burasi bi SWG forumu ise hersey tartisilir demektir. Ben burda oyunuda överim oyunuda elestiririm. Ister ayda 15$ verip elestiririm ister para vermeden ele$tiririm. Benim Elestiriyor olmam sizi germemesi lazim. Madem demokratik bir toplumda yasiyoruz herturlu goruse saygili olacagiz. Katilmiyorsak katilmadigimizi belirtecegiz az olan aklimizdan baskalarina akil verir sekilde onerilerde bulunmayacagiz. Bu oyun ne benim nede senin oyunun. Ben fikrimi soylerim oyunumu oynarim sende soylersin oyununu oynarsin. Git surda sunu oyna bunu boyle istiyorsan sunu yap demeye kimsenin hakki yok. Benim bu oyunda PvP istememden daha dogal birsey olamaz digerlerinin hardcore PvP istememesi kadar. Sen bu oyunun guzel taraflarini yaz baskasida kotu taraflarini yazsin satin almak isteyen karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ayrica su durumda DJK veya JK i normal sartlarda ancak friendly duel de adam gibi stacker dover. Onun disinda PvP de eger bi JK dayak yiyorve normal prof oluyorsa bunun 2 aciklamasi var adam PvP den zevk almak istiyordur ve sonuna kadar zorluyordur yada aptaldir kacmayi becerememistir yada eBAY den account u almis neyin ne oldugunun farkinda degildir. Ama su bi gercek oyunda stacker kavraminin sadece profession larla olmasi cok kotu. Combat Upgrade e bakicaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İnsanın aklına SW denince İmparatorluk ve Cumhuriyetçilerin mücadelesi, arka planda Jedi-Sith çatışmaları akla gelir, görüntülü mirc değil ki? Bir yerden sonra rebel dancer görmenin alemi yok. Bir huth fraksiyonları cart curt olsun onları seçmeleri lazım direk galaktik savaşa dalmayacakların. Çünkü SW'nin bu döneminde sıcak savaş var. Adamın biri çıkıp en büyük rebel diyo onun karşısında imp clan kuruyoz diyen başka bir eleman var. İkisi birbirine dalmıyo(dalamıyor daha doğrusu pvp nanay) ortada benim oyun zevkimin içine ediliyor. Bir WoW gelsin, Guild Wars felan buralardan kaçar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 afedersin ama dalmıyor derken oyun sistemi yüzündem dalmıyor değiller. isteseler dalarlar ama onlarda istemiyor. hatta büyük ihtimal imp guild kuruyoruz diyen kişi bilgisayar başında değil. oyunculardada iş yok yani :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Swg de aslında pvp güzel oluyor ama olduğu zaman, classlar dengeli bir şekilde ama gel görki oyun içinde iki taraf birbirinden kesin cizgilerle ayrılmadıkları için, pvp yapmak için bi ton işlemden geçtikten sonra adam aramak zorunda olduğu için pvp bazen sıkıcı hale geliyor. SWG neden bir ton adam kaybediyor ? oyunun kötü olmasından mı hayır çünkü SWG şuan piyasadaki oyunlarla kıyaslanamayacak bir oyun ama gelin görün pvp yok o yüzden tonla insan bu oyunu bırakıyor. Şimdiye kadar çıkan oyunlar içerisinde en büyük oyuncu kitlesine hükmetmiş ve uzun yıllar elinde tutmuş oyun hangisi ? Tabiki Ultima Online. peki bu oyun neden bu kadar insanı kendine bağlıyabilmiş ? Elbetde PVP, ya yaşayacaksın ya öleceksin demiş ultima online ı yazan insanlar ve sadece orijin elinde 500 bin account toplamış, free serverlar hariç, düşünebiliyormusunuz sadece orjinal serverda 500 bin kişi bu oyunu oynuyordu daha ötesi yok. Eğer SWG de bu pvp dengesini kısa zamanda düzeltemesse WOW çıktığı anda havaya uçacak. Starwars diyince üzgünüm ama insanın aklına görüntülü chat gelmiyor, direk hardcore savaş geliyor. Bir kere imp. ve rebel birbirinden kesin çizgilerle ayrılmak zorunda. Yani ben rebelken partime dark jedi alabiliyosam ve onunla gidip item kasıyosam pvp olmaz tabi. İki taraf birbirinden atamamen ayrılmalı, ve şu overtlık covert lık olayı bir anca kalkmalı, actiona girmek istemeyen ne rebel olur nede imp. eğer bu iki factiondan birine girdiysen savaşacaksın. Bizler ne için uğraşıyoruz iki tarafda hakimiyetini kurmaya çalışıyor ama gelin görünki biz çok kardeş bir şekilde yaşıyoruz olmazz!! Tüm bunların düzeltilmesi lazım.. Ve ayrıca benim şöle bir fikrim de mevcut, burda bir çok insan combat upgrade e account için başvurmuştur herhalde. Account alanlar test yaparken ortak fikir ve düşünceleri bi yerde toplayıp bunları bir ağızdan soe nin test feedbacklarine yazmak lazım. Ve bunun altına bir çok ikşi imza aatarsa sanırım combat upgrade de türkler olarak istediğimiz pvp ortamıın yaratılmasına yardımcı olabiliriz.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 callawey bi kaç post önceki mesajıma bak aynı şeyi görücen güzel bişey tabii benim gibi düşünen birisini daha bulmak :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar