Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende direk programfiles da knightonline diye çıktı e games diye bişey yok ve knightonline.exe bulamadım bi daha mı install ediyim yoksa başka şeyler de mi indirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi de ben sadece full clienti indirdim bi de altında bi client daha var bi tanesini indirmem yterli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet bi tanesini indirmen yeterli eğer www.knightonlineworld.com dan indirdiysen c:program files/knight online ye atıyor oyunu[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi de e games diye bi dosya bulamadım attığı yerde onu bulamadığım için .exe dosyasıyla çalıştıramıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 e-games dıe bısı yok arkadasım dırek full clıentı ındır sonra c,d : program files knight onlıne sonra da knight online exe bukadar[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar