BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 en son 2006 da mı ne gitmiştim yada gitmemiştim, peugeot 206nın galiba özel serisi vardı beyaz üstüne kırmızı şeritli her aracın numarası vardı o hangi seneydi ya.. ama 1999 da gitmişim fotoğraf fln var oldukça ergendim heyecanlıydım fln sonra bir daha böyle ayıla bayıula gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bloodjackal said: @pasha scirocco gt ordaki bayanın yaptığı açıklamaya göre : + kasa aynı motorda aynı 122bg tsi biz bu araçta donanımı ön plana çıkardık. - e ama GT ?!?!? + .... gt 2.0 210 hp olacak diye biliyodum, komik olmuş 122 olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sasirmis ordaki kizlar etraftaki kem gozlerden otomobile dair akillarinda 3-5 kelime disinda bisey oldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 neuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sahibinden de bir ilan gormustum 90k tlye rocco koymus adam. Gt den tek farki motoru ve body si demis. onun gibi olmus wv ninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar