patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 arkadaşım bir turizm şirketinde çalışıyor, transferler falan da gerçekleştiriyorlar ve bunun için gelen turisti karşılayan kişi elinde bir yazı tutuyor bildiğiniz gibi. işte bu yazıyı tablet üzerinde yazıp olayı biraz estetikleştirme gibi bir niyetleri varmış bana da ipad boyutlarında ucuz bir tablet sordular şöyle bakındım falan ama bu iş için başka uygun bir cihaz yok mudur acaba diye düşündüm. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 var 200-300 liraya android programlarını çalıştırıp kullanacağın. araştır biraz çok önemli birşey değilse 2.el bile alırsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 evet ikinci el mantıklı ama başka bir alet olamaz herhalde bu işi görecek. ya da olabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Olur niye olmasın? Kipada falan satılan dandik çin tabletler var onlarda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Valla hic azimsamayin o dandik tabletleri, her isi yapiyolar. Ekran hassasiyetleri dusuk, biraz yavas falan ama fena diiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/254-ainol-novo-mars-tablet-bilgisayar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 doğrudur ama bunu kullanacak kişi diğer özellikleriyle ne kadar ilgilenecek o da var:) gerge senin attığın iyiymiş ama ekran boyutunun biraz büyük olmasını istiyorlar yazının okunması durumları falan için. bu siteden alışverişte sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 kesin çıkar! paranı çalsınlar diye koyuyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu atar ne abi. sonuçta bu aletler piyasa aletleri bir sorun çıksa ne kadar arkasında duracak bunu merak edip daha önce tecrübe edinmiş arkadaşlara -varsa- sormam gayet normal. o yüzden sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 gerge var işin arkasında abi! kaç bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 o işi tabletle değil led tabelayla yapmanız gerekir ipad boyutunda tablet bile küçük gelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 led tabela ne kadar kullanışlı olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dijital fotoğraf çerçevesiyle de olur dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aklıma gelmedi değil hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 en nihayetinde amaç geleni karşılamak vs değil mi? ben öyle anladım hani bleirli bir mesafeden kaldırıp gösterilecek bir şey ufak olursa okunması sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dasaaa said: kesin çıkar! paranı çalsınlar diye koyuyorlar zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 mantıklı bir yaklaşım ama şimdi sanırım bunlar şirket logosunun isminin yer aldığı bir kaç sayfalık slayt akacak şekilde yapacakmış tablet daha doğru görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar