Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Şirketin otoparkına arabamı sokabilmek için aşağıdaki devreye ihtiyacım var :p Sorularım: a) Malzemeleri İstanbul'da bulabilir miyiz, 3 tane hazır alınması gereken devre var sanırım üstünde. Karaköy'deki elektrikçilerde var mıdır bunlar? b) Yapacak elektronikçi arkadaş var mı? İşçilikte anlaşırız, dürüm olur çorba parası olur :p http://proxclone.com/pdfs/RFID_Reader_Writer_Schematic.pdf Teşekkürler.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Daha profesyonel bişeyden bahsediyor olsan İTÜnin RFID labı var, baya sektörel danışmanlık da yapıyorlar onlara başvur derdim de, kaçınılmaz soru neden şirket otoparkına korsan giriş?
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Çünkü kendi şirketimde otoparkın %60'ı boşken arabayı sokağa bırakmak zorunda bırakılıyorum. Yeri geliyor araba gece bile burada kalıyor, camı indirecekler elbet. İTÜ'nün RFID lab'ını Sailor'la ben kurduk gibi bir şey zaten de teorik RFID bilgisinden çok elektrik-elektronikçi lazım bana şu anda :p
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 banada otopark kumandasını kopyalayacak aletlerden lazım. nasıl nerden buluruz.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Onu sağda solda yapıyorlar elektrikçilerde. Ben de öyle bir şey bulabilsem uğraşmam zaten, seri kopyalayıp herkese dağıtmak gibi bir niyetim yok yani, çaresizlikten bir kart için yorgan yakıcam :p
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dealextreme de falan olan duz rfid duplicatorlar is gormuyor mu?
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hem geç gelir hem pahalıya geliyor diye istemedim de, şöyle de bir sorun çıktı, bütün bu kopyalama işlemleri LF ve HF kartlar için geçerli. UHF'yi kopyalamak hem daha masraflı, hem de Gen2 standardında olduklarından güvenliğinin sağlanmış olması çok yüksek ihtimal. Uzun mesafeden okunması için de UHF'dir sanırım bizim kartlar. Anlamanın yolu yok mu kartın tipini yav, kırıp açmadan?
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genelde o yapistir gec tarzi id ler 13.56mhz oluyor diye biliyorum. Genelde menzil okuyucunun gucuyle daha alakali sanirim. kart fiyatini ogrenirsen acmadan once hangisi oldugu hakkinda fikrimiz olur =P direk yeni tip proximity card lardan ise o kartlar read only. ebay kurcaladin mi? rs232 cevirimli okuyucu/yazicilar vardir kesin.
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://dx.com/p/125khz-rfid-card-copier-duplicator-with-writable-rfid-card-and-keychain-standalone-operation-17230 edit: haa denmiş zaten
kadtas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Merhaba; Aynı sorundan bende müzdaribim. Siteme 1 araç giriş yapabiliyor, otopark boşta olmasına rağmen giremiyorum 2 aracım olduğu için. Siz kopyalamayı başarabildiniz mi? Başardıysanız nasıl?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 klonlamaya karşı güvenlikli kartlar da kopayalanıyor mu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Altın kural : Hacklenemeyecek elektronik yoktur. Ne kadar karmaşıklaşırsa da o kadar açık bulundurma ihtimali vardır ayrıca. Ha, konuya bi katkısı oldu mu, yooo. Laf olsun işte dfgh
kadtas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Kartın 125 khz olduğunu nasıl anlarız? Sticker içine koymuşlar, eğer 125 khz ise cihazı alıp denemek istiyorum açıkcası..
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cüzdanı çıkart, kapıya sürt onun yerine kopyala, bilekliğe koy bitti gitti
sindeg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Proximity karları kopyalayan bir program bilen varmı? Acil arkadaşlar.
cantug Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bende belli bir hz den belli hzde mass rfid var cok eglenceli :) bi basiosun hop aciyor herseyi
Öne çıkan mesajlar