Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 cok deli mac oldu aga kacirdin. nani agzina agzina vurdu. adam caresizce gg dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Öfff çok ucuz aldı Flash.. Şu klasik factory ustune stime uyuz oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yanliz bir dahaki turnuvalarda o taktik yemez. calisip gelir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Nani vs Flash 1-1. Yanda da Taeja vs Life. Allahım şu iki maçın yanyana olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 omg omg omg omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://www.teamliquid.net/staff/Plexa/tsl3_finals/nanicheer1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 of naniwa 2 - 1 flash inancım sarsıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Naniwa Killing gods since 2012 bitirdi flash efsanesini abi çok güzel oynadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahahaha adam yastıgıyla cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Naniwa insan değlsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 fucking cheese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 PastorOfMuppets said: fucking cheese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 PastorOfMuppets said: fucking cheese ya nesi cheese abi flash biliyordu gelecegini. bunkerlari atti. yemedi iste. en son bunkera girer diye düsünürken süper ff atti sol tarafa mal gibi kaldi. yok öyle sitim ac gel. http://i.qkme.me/64f5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi nesi cheese anlamadım ki adamı scoutladın adamın expi yok cillop gibi ortada all in olacagı terranı 4 gateleyemeyecegine gore yada void rayle gelmicene göre 3 gate robo gelcek ona karsı savun sende marineleri blockladıgı ffler kazandırdı adama oynu yaptıgı 2 tane immortaldan cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o ff leri standart bi oyuncu bile atar.flashın tepkisi yetersizdi.2bunkerla immolu all in i flash olsan bile tutamassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Alllaaah taeja vs life http://tr.twitch.tv/mlgstarcraftb koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Pull said: o ff leri standart bi oyuncu bile atar.flashın tepkisi yetersizdi.2bunkerla immolu all in i flash olsan bile tutamassın :D ff ler çok yerindeydi kim atarsa atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi roboyu oraya attıgı an cheese confirmed bir kere. Ben de protoss oynuyorum yani, şunu yapan adam görürse sıçtımı bilerek yapıyor. Aggression geldigini gördü de, robo'yu görmedi ki. Ha yine 4 gate falan geliyo herhal dedi, adam kestiremedi yani dibinden 2 immortal bastıgını. Onu scoutlasa orada biter ki, çeker command centerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 BonePART said: Pull said: o ff leri standart bi oyuncu bile atar.flashın tepkisi yetersizdi.2bunkerla immolu all in i flash olsan bile tutamassın :D ff ler çok yerindeydi kim atarsa atsın Lan hareket etmeyen bunkera FF zor bir mevzu değil, anaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 NANIWA FLASH sad face :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi 4 gate ne abi terrana karşı napcak stalker mı getircek stalkerla mı kescek bunkerı silver lig mi bu ben mi oynuyorum adama karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bunkera attığı ff yi demiyorum ki marineleri blockladıgı ff cok guzeldi diyorum bu arada cheese biklmemne diyen arkadasları bi sonraki mlgde bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahmet adam hazirlik yapti. tutamadi iste sicti. adam bir daha gelirse karsima micro/macro oyunumla döverim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 boşver şimdi amet taeja vs life var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 stimsiz 13 marin 1 marauderi sadece immortalla bile alırsın.bide snetry-stalker var orda casterlar abarttı maç bitmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar