PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BonePART said: Abi neuralin en efsane hikayesi kimin maçıydı hatırlamıyorum adam supply boşaltmak için herifin ordusuna brobeları yolladı. Adam tuttu probela nexus bastı. ORdan mothership teche çıktı gglord+corrupter+infestor+mothership ordu yaptı eahuuhea. Destiny yaptı işte, ben sanırım altıma kaçırdım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 lan adam lol'a gecti sanrim. sc2 oynamiyor ha ondan zaten bi cacik olmaz ama showman olarak takilabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BonePART said: Abi neuralin en efsane hikayesi kimin maçıydı hatırlamıyorum adam supply boşaltmak için herifin ordusuna brobeları yolladı. Adam tuttu probela nexus bastı. ORdan mothership teche çıktı gglord+corrupter+infestor+mothership ordu yaptı eahuuhea. grubby'nin streaminde gördüm sanırım, haritayı ortadan ikiye bölüsmüslerdi, 2 tarafta saldıramıyodu, saldıran taraf fail olucak diye, hatta zerg en son deli gibi spine atıyodu aha maçıda buldum http://www.youtube.com/watch?v=jlDg9KFdj84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Fazla dronları yavaş bi siege ünitesine çeviriyosun. Hemde pop limite girmiyo. Spine baya güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 baya kapıstılar be mkp ile sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 herif nası böyle micro yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar