Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dogru fiyat yazmamak cidden sinir edici. Hesapliyim hemen. iPhone5 16 679€ (Euro 2,3) =2,2k iPhone5 32 789€ (Euro 2,3) =2,45k iPhone5 64 899€ (Euro 2,3) =2,7k Bu fiyatlar uygundur gibi. Tabi konusulacak daha pek cok konu var eger ciddi alici cikarsa. Dedigim gibi apple care ile birlikte getirebilirim. Kafasi rahat olur. Yanina bi itunes Card yada kilif hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu arada çekincenden anladığım, kendi pasaportuna kayıt ettireceksin telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bende gidiyorum aralik sonu isteyen varsa (ist içi) kayit haric aldigim fiyata getiririm 1 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Valla atlamışsınız adamın üstüne hemen de, adam da kar etme isteği gayet normal bence. Üstelik fiyatlar apple care filan fiyatın içinde ise, gayet uygun bugünkü Türkiye fiyatına göre,Ki hangi siteye baksam GG sanalpazar vs fiyatlar 2.2 den başliyor ve yukarı gidiyor. Geçen AVEA bayi ye sordum Antalya Terracity de ,herif bana 3600 TL cik fiyat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dedigim gibi. Ben kar etmeye hazirim. Ucuza iPhone5 edinmek isteyen de varsa yazsin. Ikimizde mutlu oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Dağılın,ben aldım iphone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sana kutusunu vermem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kutusunu bari ver,karton para ediyo satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar