acgur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu olayı açıklayabilecek olan var mı acaba?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bende şimdi aynı şeyi sorucaktım. Girip oynayanlar tecrubelerini anlatabilir mi?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben girdim,serverdaki herkes zombie mobda =) kimse shout,yell fln yapmaz mi ya.sıkıldım ciktim.sanirim yaslilar icin acmislar o serverlari :O population dusuk buyuk ihtimal,ama RP yapanda goremedim.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Herkes başta cool takılıyor tabi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Tüm gün boyunca RP SErver 34'deydim doğru size göre olmayabilir. RP sevmeyenleri direk sıkıyor. Fazla dolu değil denildiği gibi. En son 5 kişilik bir grup bir görevi yaptık.. Birde pingler pek iyi değil. RP'de iki de bir gereksiz shout yapmaya gerek olmuyor. RP öğeleri dışında konuşmak zaten yasak. [Bu mesaj Ozan tarafından 10 Kasım 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu RP serverlarının pvp olanı var mı,yoksa hepsi pve mi?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şu aj PvE gidiyor. Eğer bir guild savaşı veya feci bozuşan iki kişi olmazsa PvP biraz zor olur. Bir ihtimal de allience-horde kapışması olur. Karşı tarafın görüldüğü ilk yerde saldırıya geçilir.. [Bu mesaj Ozan tarafından 11 Kasım 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar