mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 win i yeni yükledim makina gayet düzgün çalışıyor ama şu olay beni fıtık edicek bunun bir açıklaması var mı ?[hline]OYNAT uğur'cuğum[email protected]
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bu igrenc bi olay olmakla beraber cözümü $udur: bilgisayar safe mode'da acIlIr sonra shut down. sonra normal mode'da ac yine.[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =]
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 heh geçti.. ancak neden böle yaptı ona sinir oldum.. [Bu mesaj mithras tarafından 07 Şubat 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bendede bu sorun var. monitörden kaynaklaniyor benimkisi ama. monitörün kablosu içerden kırılmış sanırım. oynayınca filan çeşit çeşit olaylara giriyor. oynata oynata buluyorum en ii rengi:) bu arada monitör vestel 15inç... bi kontrol et belki sendede bu sorun vardır..bende anlayana kadar kıçım çıkmıştı...
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 furry çok zekisin :) sorması ayıp sorun monitördense biz ss de sorunu nası görüos?[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yav nie dalga geciyon. benim sorun bu. ayrıca ss ne? [Bu mesaj furry_frog tarafından 10 Şubat 2003 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ss = Screen Shot Türkçe meali ekran görüntüsü :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ya ekran gidip geliyor. renk değiştiriyor. hepsi ekranda oluyor işte :)monitor tamamen bozuk değil yani. aman ya ne bileyim. o bozuluyor ben elleşiyorm düzeliyorm. ters bi durum:)
Öne çıkan mesajlar