incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 eski sevgilimle ayni siniftayiz gorusmuyoduk 1 haftadir icim gitti gorunce isin kotu ve iyi tarafi yeni sevgilim var bu eskidi ayni sinifta yenisi de hollandada yasiyo 9 gune buluscaz gine abi aranizda lise/uni li kalmadi biliyorum ama kaldiysa bile siz siz olun ayni siniftan birine cakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aramızda lise üni kalmadı ama sen bildiğin ortaokul terksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ders hayat bilgisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çakmak? tokai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 incdarkness said: abi aranizda lise/uni li kalmadi biliyorum ama kaldiysa bile siz siz olun ayni siniftan birine cakmayin ergen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu kadar tırstığına göre çakan esgi sevgiliymiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 incdarkness said: ayni siniftan birine cakmayin şuraya kadar iyiydin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Vayss, adam çakmış lisede. Koçum be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 BUNUN FİLMİ BİLE ÇEKİLİR! SINIFTA ÇAKIŞMALAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 BabacumMostors said: incdarkness said: ayni siniftan birine cakmayin şuraya kadar iyiydin kardeş incdarkness said: bu eskidi ayni sinifta yenisi de hollandada yasiyo 9 gune buluscaz gine beni burda kaybetti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 papua yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yildirimokur said: Vayss, adam çakmış lisede. Koçum be ! iyide burda 14 yasinda basliyo cinsellik gayet normal bisey liseye cakismak ne dicektim abi? penisimi vajinasina soktum falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sen elini tuttuğunda bile "OoOoOOo çok fena çaktım" diye anlatıyosundur zati merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 daha modern olabilirdin mesela bızırını emikledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dabıl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 KLİPİTORİSİNİ UYARDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kabarmış pıttığını bafiledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 incdarkness kız değil miydi lan kız arkadaşım falan da dememiş hiç erkeğe çaktım fln diye bahsediyo ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bak bu daha iyi bafilemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 DoruK said: incdarkness kız değil miydi lan kız arkadaşım falan da dememiş hiç erkeğe çaktım fln diye bahsediyo ne iş aynalı kemer ince bele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aynı sınıftan birine çakmayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Olum burdakilerin çoğu sınıflarda 10 sene evvel çakıştılar üniversite dil din ırk sınıf ayrımı yapmadan son çakışlarını yapıp evlenip barklandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yeşilaycı amca(?) demiş "üniversite açıldı şehrimizin ahlakı bozuldu" diye. ama yanılıo direk ortaokullardan kaynaklı yozlaşma, üniversitede toparlıyoruz galiba artık. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 DoruK said: incdarkness kız değil miydi lan kız arkadaşım falan da dememiş hiç erkeğe çaktım fln diye bahsediyo ne iş http://cdn4.staztic.com/cdn/screenshot/awesome-jokes-106-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar