incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 banka fikri iyiymis fistan seninki wikipedia k.bakma :( git avenged sevenfold - dear god dinle iyi gelir
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fistan fikir de fena değil. özellikle zart metal zurt metal tarzı şeylerde gider. metal dinliyorum mesela. biliyormuyum bunun atmosferik pagan metal olduğunu? hayır. bi site şart.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 metal dinleyip neyini bilceksiniz ya hangi tarzmış bilmemne. bir de fistanın, şu konuyu forumdan random birinin açması durumunda gelip "saçma sapan fikirler bulmayın." yazacağı bi konu açması ilginç olmuş.
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 SirWinstonPee said: metal dinleyip neyini bilceksiniz ya hangi tarzmış bilmemne. bir de fistanın, şu konuyu forumdan random birinin açması durumunda gelip "saçma sapan fikirler bulmayın." yazacağı bi konu açması ilginç olmuş. metal de bi sanat moruk senfo goth death heavy diye gider tarzlari yani
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ebru gündeş bile daha sanat be metalden.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 www.anamabacimasovuyomu.com şarkının urlsini vericeksin yada upload edeceksin sana kocaman EVET yada HAYIR yazacak. türk genci de korkmadan yabancı müzik dinleyebilecek. fikir için 2 dürüm + büyük açık ayran alırım.
Polgara Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 metal-archives.com Aklıma direkt bunu getirdi, metal dışında bir tür yok gerçi.
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 SirWinstonPee said: ebru gündeş bile daha sanat be metalden. ben serder ortacin wall coverina hadtayim adam sanat yapmis edit: hilal cebeci nothingelsematters cover da olur yani o ses tonu o kafa muhazza kimsede yok
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 metal sevmiyorum ben dinlemem
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bunu mesela İş bankası app'ine falan entegre etmek lazım. reyou said: bu fikir topigi olsun ya, bende bole bisi accaktim aslinda; neyse fikre gel dostum; BankaSiraMatik! [b]simdi, ziraat bankasina gidiyosunuz, numara aldiniz; 433 baktinizki sira daha 211 de, 2 saat bankadada dikilmek istemiyosunuz, hemen telefondan application a giriyosunuz, bankayi bulup subesini seciyosunuz, sonra application size o anki guncel numarayi bildiriyor, sizde o sirada cevahirde lattenizi iciyorsunuz. sonra sira size yaklastiginda hoop bankaya akiyorsunuz, keyfinize bakiyorsunuz.[/b] bunuda buraya yaziyim, yapcak olan adam hemen kontaga gecsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 edit: saçmaladığımı farkettim iyi günler
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 fistan fikri bunun ile yapılabilir; ama ne gerek var hehe. http://www.idiomag.com/api/
Öne çıkan mesajlar