under Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Topic te Yazıyor:) .Benimki Tauren_Chieftain......
Lentisel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben ViernaDoUrden 21im şimdilik ve elmoradım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... [Bu mesaj Lentisel tarafından 28 Ekim 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
crownofchaos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 arkadaşlar açık mı şimdi ares? eski account'larınız silindi mi peki? ya parasız bi' mekan yok herhalde.. benim de 31lvl warrior gidecek herhalde Free Trial'dan..(ares değil) bi de bu server için illa ki knightonlineworld.com'dan oyunu indirmek lazım herhalde, server.ini deki değişikliği yemedi de..[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bildiklerimi yazayım Orophin-ben blckdth icelander antropoteist yada böle bişi koma aith OM-Coolhand pa sını kurduk katılmak isteyenler bizi bulsun hepimiz newbie yizdaha
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ahha Bütün millet Dieze akın etti dün bizim arkadaslar levellerini 38 a kadar getirdiler dün Colony Zone de Orc kestiler ama ben devam ediyorum Ares 1 e okadar kasmısım level 48 olmusum bastan kasamam artık yoruldum :=) baydi adamı size iyi kasmalar Ares e devam eden warsa Chitin ile Shard Cleaver gibi Daggerlar arıom satan warsa Nickim KuardoN (El Karusum) oki sizlere kolay gelsin Diezciler :)[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
mxzr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben de varim lvl 21m Loursel[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben Ayi_Bogan_Zuftu kimse yardim etmiyor uff ya.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz:
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben-Buzkirpisi Gwain-Eski holy priest Abudlrahman Adını unuttum Adını unuttum Ya olm demekki vefa istanbulda bi semtmis,sadece priestlerin isimleri hatırlanır olmus :D Kolay isimler bulursunuz sizde bundan sonra :p
noface Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende Joe_tr aresı bıraktıktım Diez e basladım .Mage ım[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Buzkirpisi gwain senmiydin auhaauh :)) senden az buuff istemedim her sereferinde ben holycimm diodun[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 DesperateCry ThuwarCry ErdenCry => Genelde bunla takılıyorum
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bende aresle başlayıp dieze devam edenlerdenim . Kobayashi lvl 35 warrior Delawyn lvl 32 ranger bu arada buzkirpisinede laf açılmışken tşk ediyim çok yardımı oldu saolsun .
vexsmile Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Zuzamba 55 warrior (hacked) Chocoholic_Hexe 56 rogue Upps pardon ya baslıgı yanlıs okumusum bu charlar areste [Bu mesaj vexsmile tarafından 06 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Slider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Elodea _Drax_[signature][hline]~~Elodea~~ ¯¯':..ICQ..:'¯¯
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Buzkirpisi, 29 Ekim 2004 07:07 tarihinde demiş ki: Ben-Buzkirpisi Gwain-Eski holy priest Abudlrahman Adını unuttum Adını unuttum Ya olm demekki vefa istanbulda bi semtmis,sadece priestlerin isimleri hatırlanır olmus :D Kolay isimler bulursunuz sizde bundan sonra :p Sen Serdarmısın.. al benden de bir isim hemide priest Lindasha : lvl 52 heal / Aura "Priest"
Denver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 PrensesReina server acıldıgı ilk 3 gun kastım lvl 42 olduktan sonra server gelecegi olmadıgını gördügüm icin bıraktım ..
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 KoRn KoRn_The_Kenkz MoD bLoody :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Öne çıkan mesajlar