Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diez de Oynayan Arkadaşlar Nicklerini Yazabilirler mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ViernaDoUrden 21im şimdilik ve elmoradım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...

[Bu mesaj Lentisel tarafından 28 Ekim 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar açık mı şimdi ares?
eski account'larınız silindi mi peki?
ya parasız bi' mekan yok herhalde.. benim de 31lvl warrior gidecek herhalde Free Trial'dan..(ares değil)
bi de bu server için illa ki knightonlineworld.com'dan oyunu indirmek lazım herhalde, server.ini deki değişikliği yemedi de..[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
Bildiklerimi yazayım

Orophin-ben
blckdth
icelander
antropoteist yada böle bişi
koma
aith

OM-Coolhand pa sını kurduk katılmak isteyenler bizi bulsun hepimiz newbie yizdaha
Mesaj tarihi:
ahha Bütün millet Dieze akın etti dün bizim arkadaslar levellerini 38 a kadar getirdiler dün Colony Zone de Orc kestiler ama ben devam ediyorum Ares 1 e okadar kasmısım level 48 olmusum bastan kasamam artık yoruldum :=) baydi adamı size iyi kasmalar Ares e devam eden warsa Chitin ile Shard Cleaver gibi Daggerlar arıom satan warsa Nickim KuardoN (El Karusum)
oki sizlere kolay gelsin Diezciler :)[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
Mesaj tarihi:
Ben-Buzkirpisi
Gwain-Eski holy priest Abudlrahman
Adını unuttum
Adını unuttum
Ya olm demekki vefa istanbulda bi semtmis,sadece priestlerin isimleri hatırlanır olmus :D Kolay isimler bulursunuz sizde bundan sonra :p
Mesaj tarihi:
bende Joe_tr aresı bıraktıktım Diez e basladım .Mage ım[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi gwain senmiydin auhaauh :)) senden az buuff istemedim her sereferinde ben holycimm diodun[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
Mesaj tarihi:
Zuzamba 55 warrior (hacked)
Chocoholic_Hexe 56 rogue
Upps pardon ya baslıgı yanlıs okumusum bu charlar areste

[Bu mesaj vexsmile tarafından 06 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 29 Ekim 2004 07:07 tarihinde demiş ki:
Ben-Buzkirpisi
Gwain-Eski holy priest Abudlrahman
Adını unuttum
Adını unuttum
Ya olm demekki vefa istanbulda bi semtmis,sadece priestlerin isimleri hatırlanır olmus :D Kolay isimler bulursunuz sizde bundan sonra :p

Sen Serdarmısın..
al benden de bir isim hemide priest

Lindasha : lvl 52 heal / Aura "Priest"
  • Yeni Oluştur...