Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 coleslawi acmadan cope atiyorum. arada dalginligima gelirse aciyorum, kokusu suratima yumruk gibi carpinca hemen hatami anliyorum. aynisini evde yapma sebebi igrenc komikli saka yapmak heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hamsilipilav said: Fistan said: aklı basinda avrupa ülkelerinde yuzune bakmiyolar burger, mc, kfc'nin falan haklisin yok be mcdonalds her yerde avrupada evet sadece cheeseburger ve çok nadir wrap satıyor atıştırmalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hamsilipilav said: Fistan said: aklı basinda avrupa ülkelerinde yuzune bakmiyolar burger, mc, kfc'nin falan haklisin yok be mcdonalds her yerde avrupada nereye gittiğine bakar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hamsilipilav said: oha coleslawı açmadan çöpe atmayanlarda varmış hahhhhaha abi bunu yapıyorum ben yeminle ya. Marty said: coleslawi acmadan cope atiyorum. arada dalginligima gelirse aciyorum, kokusu suratima yumruk gibi carpinca hemen hatami anliyorum. aynisini evde yapma sebebi igrenc komikli saka yapmak heralde? oohh ben de gerçekten yiyen var sandım bi an, topic şakalı komikliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 coleslaw tat alıcı cisimciklerinin üzerine şimdiye kadar konmuş en mükemmel madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben coleslawu seviyorum ya. Tadı fena değil, özellikle lahana için bayağı güzel. Yapmayı bilsem evde yapıp yerim yani salata olarak bayağı başarılı bir ürün bence. Hepsinden önemlisi vicdanımı rahatlatıyo en azından. "Patates kızartması ve kızarmış tavuğa abanarak kalp ve damar sistemimin pıtısına koyuyor olabilirim, AMA BAKIN YANINDA LAHANA DA YİYORUM. LÜTFEN, LAHANAYA DİKKAT! ES GEÇMEYELİM, ÖNEMLİ BU!" gerçi onda da mayonez ve şeker dolu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 coleslaw iyi. kfc'ninki bayağı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: aklı basinda avrupa ülkelerinde yuzune bakmiyolar burger, mc, kfc'nin falan haklisin İsveç'in sahibi mc donalds o kadar diyim. Her köşede var, bütün gençler devamlı mc donalds'da yiyorlar. Hatta isveç'in tam mc donalds çakması bir markası var, ki bence yediğim en başarılı fast-foodlardan biri ama gençler gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 amerikada mcdonalds a hep zenciler, evsizler falan gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nigga lar kfc ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 amarikada mcdomalds hamburgeri fifty centmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Amerikada mekdanılds o.ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar